Scudo Sports

Keşan-Ölüdeniz tek başıma yaptığım tur fotoğrafları ve yorumlar

@Candan Biberci ..cok merci..resim yuklemeye calisacam

@Yusuf8384 tesekkur..ya nirmalde canakkale-marmaris arasi dusunmustum..bodrum datca marmaris yapacaktim bodrumda feribot calismadigi icin oralari es gectim bende planlamda degisikli yaptim 300 km kadarcik 1050 yi buldu halbuki..700 felan planlamistim..evet yuk dengesini acemilikten ve son dakika birseyler almaktan biraz abarttik

@soneryen aynen kardesim bak beni cesaretlendirdin yazdim ve resimlicem..bana boyle gaz verin japonyaya gideyim :) gurkan gencten neyim eksik :)) elbet birgun caponyay gidicem bisiklet olmazsa motorla :))

Scudo
@vizeli gezgin
Neden olmasın. Gaz değil. Bunu yapan o turuda elbet bir gün yapacaktır. Profesyonel turlulardan görüş almak gerek danışmak bilenleri dinlemek çok okumak gezmek gerek. Tur makalesi olarak yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi anlatmanız bize yeter

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
@soneryen ..ayneb cok iyi motive olup detaylica arastirmadan sonra gerisi gelecektir ilk oncelik hayal..hayal ve mantik suzgecinden gecti simdi uygun zaman bekliyor olucam 5 seneyi gecer :) neyse yaziyorum daha da yazacam birseyler bakalim umarim begenilmistir

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Tebrikler ne çok Edirneli varmış benim gibi.. Ben de zaman bulabildiğim en kısa sürede bu tarz uzun bir tura hazırlanıyorum gördükçe de hevesim artıyor ayağınıza sağlık

• Beğen
Bende Edirne'liyim. Benimde istediğim bir güzergaha gitmişsiniz. Cesaretiniz için ayrıca tebrikler.

• Beğen
@ACAKIR ..:)) aslen giresunluyum gorevim icabiyla kirklareli vize ilcesinde calisiyorum..kesandan baslama sebebim aslen dag bisikletimi bianchi servisinden gecirdigim icin luleburgazda..kesan tam yol guzergahinda iyi bir start yeri olma dusuncesinden kaynakli..iyikide kesandan baslamisim bu arada

@ACAKIR ..amacim biraz cesaretlendirmek..benimde korkularim vardi hatta subat ayinda uye oldum buraya arkadas bulabilmek icin lakin bulamadim ve tek gittim..biraz arastirma ve okumalar yaptim incelemelr sonunda nihai hedefime ulastim cok sukur

@Emre Akçay Valla yas 37 be yeni basladim bu ise...ben sunu ogrendim tutkular.hayaller ve cesaret..sonuc yuksek bir ozguven ve daha buyuk hayaller onun icin citayi daha yukselttim simdiku hedef 5 sene sonra japonya

• Beğen
Tepkiler: ACAKIR
beheyt trakya turcu görsün.
nur topu gibi bir turcumuz oldu, açın yoları.

• Beğen
Canakkale truva firmasi bisiklete sorun cikarsada ek bir para istedi verdim sonra genel mudurlugune sikayet edince kesanda iade ettiler nazikce :) donuste metroyla geldim onlarda sorun cikardi ee biliyorumki metro artik bisikletleri ucretsiz aliyor..muavinin haberi yokmus kuzu kuzu akdi

• Beğen
Tepkiler: Kafaikiteker
güzel bir tur olmuş hocam turlarınızın devamı gelmesi dileğiyle :)

• Beğen
Aklıma Ölüdeniz-Fethiye arası olan yol geldi İnişide çıkısıda zordu benim için... Bisikletim Hidrolik Fren olduğu halde Ölüdenize inerken tutmuyordu :kötü: Ama gercekten cok eğlenceliydi :) Ve siz bu tur rampaların oldukca cok oldugu yerde uzun bir tur atmışınız gerçekten Helal olsun ;)

• Beğen
@DenizDirenKarakaş ..cok tesekkur ederim diren denize az kaldi :)) diyerek motive oldum..evet benim bisiklette disk frenli dag bisikletiydi cevirdim yol bisikletine benim frenlerde bosaldi on ile idare ettim cok dik rampa ama sonuc guzeldi :))

Ara ara yuklemege calisiyorum..yuk cok fazl denge problemi yasadim on tarafa heybe almamak pismanligim

IMG-20160518-WA0002.jpg

IMG_20160519_160908.jpg IMG_20160517_161151.jpg IMG_20160515_152147.jpg IMG_20160507_200057.jpg IMG_20160510_075949.jpg

Dosyalar

• IMG-20160518-WA0000.jpg
    IMG-20160518-WA0000.jpg
    117,1 KB · Okunma: 8
trakyalılar buraya beav, güzelinden yapmışn adaş turu keşke uzun uzadıya yazı da yazsan beav

@Wasabie ya yazmayi pek sevmiyorum ama karaladim birseyler dundrn bu yana yine bir goz at isterim :) tesekkurler

Sen ne yaptın böyle usta beya... Saygılarımı sunuyor, yollarda karşılaşmayı diliyorum.

Geri