@euners
İçten ve nazik yorumun için teşekkür ediyoruz. Biz de inanamıyoruz bir günde nasıl yaptığımızı. O yüzden bir tekrar daha yapalım diyoruz, yetmiyor saatler.
@CEM ATEŞ
Size yaşatabildiysek baharın gelişini ne mutlu bize. Bir yudum söz ve bir yudum fotoğraf ile elimizden geldiğince anlatmaya ve paylaşmaya çalışıyoruz.
İnsanların içinde varolan coşkuyu alevlendirebiliyorsak bundan herkes gibi bizler de mutluluk duyarız.
Bisiklet sayımız her geçen gün artıyor. Bugün bir arkadaşımızı daha Corratec X Vert Motion sahibi yaptık.
Faaliyetlerimizi paylaşacağız elimiz erdiğince ve bu "başlıkların" sadece forumda değil her yerde okunmasına çalışacak ve attığımız her adımı bisiklet sevgisine, doğa sevgisine, olgunlaşmaya doğru atacağız. Bisiklet bize bir tutam olgunluk katamıyorsa, yazıktır, boşadır çevirdiğimiz pedallar -bence-
@Korhan Nas
Bu kadar Trakya bağı var ise buradan ben anlıyorum ki, en kısa sürede buralara gelecek ve birlikte pedal çevirmenin keyfini yaşayacağız.
Turlarımızı takip ediyor oluşunuz bize mutluluk veriyor. Attığımız adımların boşa gitmediğini, bisiklet sevgisinin paylaşılabilir olduğuna inanmamızı sağlıyor. Bizleri güçlendiriyor. Diyelim ki işin özü: "bisiklet ile sevip olgunlaşamıyorsak, boşadır çevirdiğimiz pedallar, yaptığımız kadanslar ve üstün performanslar"
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Çok teşekkürler Ömer Faruk...
Dağlar, taşlar, tepeler güzel, doğal olarak fotoğraflar d agüzel oluyor ama asıl güzellik onlara bakmasını bilen gözlerde.
Yorumların ve soluğun bizlerle, bunu biliyor olmak bizi sevindiriyor.
Teşekkürler hepsi için...
@KAMİL TABAK
Videolar harika olmuş Kamil ağbi ama bilesin ki kendine yeni bir iş çıkardın

Bundan sonra hep isteriz bu çekimleri...