Scudo Sports

Keşan-Çamlıca-Pırnar-Mercan 17 Nisan 2010

Scudo
http://picasaweb.google.com.tr/erhanengin22/20100417?authkey=Gv1sRgCLng8sr5v8fsdA#5461997011422152146

http://picasaweb.google.com.tr/erhanengin22/20100417?authkey=Gv1sRgCLng8sr5v8fsdA#5461997129197881026

http://picasaweb.google.com.tr/erhanengin22/20100417?authkey=Gv1sRgCLng8sr5v8fsdA#5461997142758795458

http://picasaweb.google.com.tr/erhanengin22/20100417?authkey=Gv1sRgCLng8sr5v8fsdA#5461997226147412722

http://picasaweb.google.com.tr/erhanengin22/20100417?authkey=Gv1sRgCLng8sr5v8fsdA#5461997780475841298

@erhan engin
Senin fotoğrafın ile cevap veriyorum
sağ taraf 30 metre civarı sol taraf ise sonradan gördüğümüz üzere yine 30 metre yukarıda ve tam bir cangıl :)
http://lh5.ggpht.com/_WN5yQ1fyQ08/S8zq-ZwnnUI/AAAAAAAAAVs/koGwVHVG_9U/s640/DSCF9318.JPG

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@marule

Bizler teşekkür ederiz bu nazik yorumların için. Eğer bir nebze seni de turun coşkusuna katabildiysek ne mutlu bize.
Biz de her tur sonrasında bir sonraki turumuzun hayalini kuruyor ve kendimizi dağa taşa atmak istiyoruz. Kentin betonu fazlasıyla sıkıyor ruhlarımızı ama ne yaparsın, bir şekilde bağlıyız göbekten!

@kizak

Çok teşekkür ediyoruz Muammer Hocam.
Varlığınız ve coşkunuz bize hep gurur veriyor, ışık oluyor.
Pedallarımız hep coşkuyla dönsün...
Sizlerin faaliyetlerinizi de ilgi ile izliyoruz...

@umutkahraman

'Net' yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz.

@erhan engin

Teşekkürler Erhan, en kısa sürede tekrarını yapacağız bu turların, hiç endişen olmasın ve daha gidilecek çok güzel yerler var.
Bölgemiz bu kadar güzel miymiş diyeceksin?
Herşeyi çekmedim, bir çok ayrıntıyı atladım bunlar ilk elden gözükenler.

@karakaya

Bu incelikli yorumunuz için teşekkür ediyoruz. Hep öyle olmaz mı zaten, güzel olanda biraz uğraş ve çaba vardır. Kolay değildir, zorludur, çaba gerektirir. Bu zorluğun keyfini yaşadık bizde.

@haluk akalın

Bu hoş benzetmen için teşekkürler Haluk. Yüreğinin bizlerle attığını biliyoruz. Senin için yoğun bir iş günüydü ama emin ol ki, bizim pedallarımızın dönüşünde senin bize kattığın enerjiyi göz ardı etmek mümkün değil. Buralardan en kısa sürede birlikte geçeceğiz yeniden. Sensiz birşeyler eksik her daim...

@Ercan Saygılı

Nazik yorumunuz için teşekkür ediyoruz. Gezimizin hoşluğundan birer kuple soluklatabildiysek ne mutlu bizlere...

@Recep PEKCAN

Sesindeki coşkuyu duydum konuşurken, yüreğin bizimleydi, fırsat olsa an be an canlı bağlanacak ve geziyi izleyecektin. İşinden dolayı gelemedin belki ama biz seninle birlikte pedalladık.
Hele ki son zamanlarda "bisiklet bisiklet" diye çarpan yüreğini duyumsamak hepimizi mutlu ediyor bilesin.

@eminozk

Çok teşekkürler bu içten yorumunuz için.
Kamil ağbi bir süre sonra bir sonuç mesajı atar sele ile ilgili.
Umarım dediğiniz gibi memnun kalır.

@Selim Üsel

Yine sımsıcak bir yorumla içtenlik katmışsınız başlığa. Teşekkürler hepimiz adına.

@MEHMET ŞEKER

Nazik ve içten yorumun için teşekkür ediyoruz. Senin ilk gittiğin yerlerden biriydi orası. Büyük keyif almıştın ve eminim gelseydin yine aynı keyfi alırdın. İşlerden dolayı gelemediğini biliyorum ama soluğun bizimleydi. Söylemiş olduğum sözcüğün anlamını hem o anda hem de şimdi daha iyi anladın sanıyorum. En kısa sürede bu turu tekrarlayacak ve "Ormanın Kalbine" birlikte dokunacağız.

@KAMİL TABAK

Bizler de sana teşekkür ediyoruz Kamil ağbi.
Her fırsatta bize ağbilik yapman takdire değer bir davranış.
Yaşının getirdiği olgunluğu bizlerle imbikten geçmişcesine paylaşıyor olman ve gençlere taş çıkartır bir performansla pedal çevirmeni her daim ilgi ve takdirle izliyoruz. Bizim alkışlarımız da senin bu "katma değerine" olsun.

@ismail aslan

Ne diyor ozan: "Heyy! Ne duruyorsun be, at kendini denize..."
Vuralım kendimizi dağa taşa, çevirelim pedallarımızı...
Teşekkürler yorumun için...

@umitbaydar

Yorumların ve gönül desteğin için teşekkürler Ümit. Muhteşem olan dostluk ve sıcaklığın bisiklet aşkı ile ve onun sayesinde yayılması.

@Sinan Kavas

Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık bile, su gibi akıverdi ve bir güne sığıverdi. Haklısınız aslında, sıralamaya kalktığımızda biz de inanamıyoruz fakat öylesine coşkulu aktı ki unutuverdik saatleri...
Beğendiğiniz ve yorumlarınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
@euners

İçten ve nazik yorumun için teşekkür ediyoruz. Biz de inanamıyoruz bir günde nasıl yaptığımızı. O yüzden bir tekrar daha yapalım diyoruz, yetmiyor saatler.

@CEM ATEŞ

Size yaşatabildiysek baharın gelişini ne mutlu bize. Bir yudum söz ve bir yudum fotoğraf ile elimizden geldiğince anlatmaya ve paylaşmaya çalışıyoruz.

İnsanların içinde varolan coşkuyu alevlendirebiliyorsak bundan herkes gibi bizler de mutluluk duyarız.

Bisiklet sayımız her geçen gün artıyor. Bugün bir arkadaşımızı daha Corratec X Vert Motion sahibi yaptık.

Faaliyetlerimizi paylaşacağız elimiz erdiğince ve bu "başlıkların" sadece forumda değil her yerde okunmasına çalışacak ve attığımız her adımı bisiklet sevgisine, doğa sevgisine, olgunlaşmaya doğru atacağız. Bisiklet bize bir tutam olgunluk katamıyorsa, yazıktır, boşadır çevirdiğimiz pedallar -bence-

@Korhan Nas

Bu kadar Trakya bağı var ise buradan ben anlıyorum ki, en kısa sürede buralara gelecek ve birlikte pedal çevirmenin keyfini yaşayacağız.
Turlarımızı takip ediyor oluşunuz bize mutluluk veriyor. Attığımız adımların boşa gitmediğini, bisiklet sevgisinin paylaşılabilir olduğuna inanmamızı sağlıyor. Bizleri güçlendiriyor. Diyelim ki işin özü: "bisiklet ile sevip olgunlaşamıyorsak, boşadır çevirdiğimiz pedallar, yaptığımız kadanslar ve üstün performanslar"

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkürler Ömer Faruk...
Dağlar, taşlar, tepeler güzel, doğal olarak fotoğraflar d agüzel oluyor ama asıl güzellik onlara bakmasını bilen gözlerde.
Yorumların ve soluğun bizlerle, bunu biliyor olmak bizi sevindiriyor.
Teşekkürler hepsi için...

@KAMİL TABAK

Videolar harika olmuş Kamil ağbi ama bilesin ki kendine yeni bir iş çıkardın:)
Bundan sonra hep isteriz bu çekimleri...

@Aytekin ELİÜS

Çok teşekkürler Aytekin kardeşim, sizlerin yüksek performas ile 'pedalları döktürmeniz' karşısında bunlar hiçbirşey değil.
Bisiklet sevgimiz var olduğu sürece turlar yapacağız ve eminim işinden fırsat bulduğunda sen de katılacaksın bunlara. Seninle birlikte daha çok pedallayacağız.

@Ali Fuat

Yorum için çok teşekkürler. "Buyurun gelin, kapımız bisiklet seven herkese sonuna kadar açık..." beğenmenize sevindik...

@Metehan Mendi

İncelikli yorumun için teşekkür ediyoruz. Bilmelisin ki Yorumların bize her daim yol gösteriyor ve destek oluyor, sağolasın. Nice paylaşımlara.

@Soykan Sandıkçıoğlu

Çok teşekkür ediyoruz, beğenmenize sevindik. Nice paylaşımlara...

@muharrem gündüz

Nazik yorumun için çok teşekkür ediyorum. Sağolasın...
Doğa baharda her yönüyle "tahrikkar" ve biz de bu durumdan "tahrip" oluyoruz gördüğün gibi:)

@burhan ceylan

Beğendiğinize çok sevindik. Katabildiysek aramıza ne mutlu. Yorumlarınız bizim destekçimiz her daim. Çok teşekkürler.

@RECEP İŞLEK

Coşkulu yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz. Anlatım ve fotoğraflama için ayrılan zamana kattığınız anlam bizim için değerli. Sağolun...

@Ahmet Salih Özenir

Çok teşekkürler. Sizin yorumunuz da güç ve destek verdi bizlere. Sonlara doğru fotoğrafların açılmaması mesajdaki fotoğraf sayısının çokluğundan kaynaklanmakta olabilir belki biraz da hat bağlantısı yavaştır. Bizler bisikletleri doğaya sürdük ve buradaki herkes kadar hakkını vermeye çalıştık.

@muhittin temelli

Desteğin, yorumun ve gönül katkıların ile bizlerle olduğunu biliyoruz Muhittin. Elbet gelecektir o uygun zamanlar da ve çevrilecektir pedallar birlikte.
Selamlar bizden olsun...

@KAMİL TABAK

Çıkacak gibi de değiller, rüyalarımıza girecek ve bizi çağırıp duracaklar. Davete icabet etmemek olmaz, gidecek ve kah elde kah belde geçeceğiz arasından.

@erhan engin

Aklımızda kaldı hepimizin, tekrarlayacağız bu turu merak etme.

@Mehmet Tolga AKALIN

:p Motorda giremezsin bizim girdiğimiz yerlere ;)
Üstelik alçaktaki yükseklere bir tutunsan bir daha gözün görmez gönlün yetmez motorcycle:cool:a
Bir gün bir zaman sizide bekleriz aramıza, Akalın kardeşim

Hakan hocam;

İlk bahar gezimiz diye adlandırmışsınız gerçekten de bir baypas yapmışsınız o kadar resim çekmişsinizki sanki bisikletin direksiyonu bırakmış bisiklet YENİ ya kendisi gidiyor dercesine siz devamlı fotoğraf çekmişsiniz hepinizin ayaklarına sağlık teşekkürler.

22-23-24 günlerinde ekibimiz parça parça turlar yapmıştır. Benim ve Recep'in evlatları geldi o nedenle biz 22 sinde Haluk, A.Murat ve ben süper bir böbrek turu gerçekleştirdik.
Muhteşem bir tırmanış ve inanılmaz bir doğal güzellik var idi çevremizde lakin fotoğraf makinemi almayı unutmuşum. Sırf bu nedenle o turu en kısa zamanda bir kez daha yapacağımızı sanıyorum.
Sevgiler

• Beğen
Merhaba sevgili hemşehrilerim, ben yine uzunca bir süre forumdan uzak kaldım ve şimdi neler kaçırdığımı farkediyorum.. :(

Yine mükemmel ötesi bir tur olmuş, hepinizin ayağına, pedalına sağlık. Özellikle buna bayıldığımı söylemeliyim hatta daha da ileri gidip - biraz yüzsüzlük olacak ama :D - aynı turdan inşallah Keşan' a gelebilirsem bir kez daha yapmanızı isteyebilir miyim? :)

Hepinize kucak dolusu selamlar..! :winken547

Çok güzel bir tur olmuş elinize sağlık fotoğraflar da hem güzel hemd e detaylı oluşuyla sanki gezdirdi oraları bize:)

• Beğen
vayyy güzel tur olmuş valla resimler harika .doğa desen mukenmel daha ne ister bisiklet dostları pedal basan herkezi kutlar sağlıklı günler dilerim (hakan hoçam biz gelincede bizi buralara götür yaaa valla süpermiş )

• Beğen
Geri