Scudo Sports

Kennedy cadde sarı dolmuşlar..

baykuş97

Forum Bağımlısı
Tepki
792
İsim
ilhan beyoğlu
Bisiklet
Trek
Sahil yolu kennedy caddesindeki sarı dolmuşlara dikkat edelim arkadaşlar... Olur olmaz yerde yolcu indiriyorlar.. Birden açılan kapılar bisikletli ler için ciddi risk oluşturuyor..
Ben zaten sarı dolmuşlara hiç güvenmediğim için hasarsız atlattım ama dalgınlığımıza gelip ciddi sonuçlar doğurabilir..

Scudo
Sadece Kennedy caddesi değil, tüm İstanbul'da ki sarı dolmuşlar için geçerli söylediğiniz.
Geçmiş olsun...

@BülentBayraktar orası öğle tabi... ama son zamanlarda kenndy caddesindeki yol çalışmaları nedeniyle yollar baya bi daraldı. o yüzden kaçma ihtimalide pek kalmıyor...

onlar zaten hep tehlike. biz varmışız yokmuşuz farketmiyor. bizi geçmeleriyle önümüze kırmaları bazen bir olabiliyor.
hatta ben işten çıkıp eve giderken caddede aynı minibüs ile sıra sıra birbirimizi solluyoruz.
yolcu indirirken direk önüme kırıyo ben onu solluyom sonra gene aynısı gene aynısı.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
her renkten dolmuşun ve minibüsün hatta bazı otobüslerin normal giderken birden bir taraflarını yırtarak aniden önüme kırıp, freni kazıklayıp, yolcu indirdiği olmuştur, olacaktır.. bir çok kez yaklaşıp açık kapıdan kendilerini tebrik ettiğim ve yaptıkları hareketin çok artistik olduğunu bir çok kişinin etkilendiğini bu sayede yaşadığım riski, kaybettiğim ritmi unuttuğumu kibarca ifade ettiğim ve ağızları açık bir şey söylemeye çalışırken şaşkınlıkla ağızlarının titreyip ses çıkamayışını gözlemlediğim olmuştur.

bu şöförlerle, bir kaç kere de bağırıp çağırdığım el kol hareketleriyle birlikte oynaştığımız olmuştur. abiler kusura bakmasın bazen benim de tepem atıyor.

bu işin sonunun geleceğine inancım yoktur...

@chnkrmz bu hadiseyi bugün sabah işe giderken bindiğim dolmuş ve aynı istikamete giden elektrikli bir motosikletlinin başına geldi...her durakta duran dolmuşu elektrikli motosiklet geçti sonra biz onu, durağa girince o bizi, duraktan çıkınca biz onu.............. :) ne varki elektrikli motosikletin üzerinde 2 kişi vardı ve hiç bir güvenlik ekipmanıda yoktu... bir ara motosikletin yanından geçerken dolmuşun kapısıda henüz kapanmamışken adamın arkasında oturan kişiye "sen olmasaydın.............................." dediğini duydum...:)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Özellikle Yenikapı-Koca Mustafa Paşa-Yedikule arasında müşteri alıp indiricem diye bu işi sürekli yapıyorlar.Zaten yol da bakım var dar hem bizi hem diger araçları da tehlikeye atıyorlar.Ben de işe gidip gelirken artık alıştım bu dolmuşçulara görünce ekstra dikatli oluyorum acele filan etmiyorum.Sollayim derken aniden gaza yüklenip yine önüne kırıyorlar hiç umurunda değil diğer araçlar filan zaten bisikleti hiç söylemiyorum..

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
İki haftadır şehirlerarası yollardayım, tehlikeli iş yaptığımı söyleyenler şehir içindeki bu terörü bilseler farklı düşünürdü.

Geri