Scudo Sports

Kendini apdeyt eden kölelik düzeni

Bir insan dusunun. Ortaya nasil bir kelime kullansamda millet birbirini yese diye basliyor yorumlara.
Bu kisiler ALİM AY İ GOSTERMİS CAHİL PARMAGA BAKMİS cinsinden. Adam anlatmis yazmis cizmis. Kendine ders alabilirsen ne ala. Alamazsan SUS ta millet sana hakaret ve kufur etmesin...

Mufit Can Sacintinin "YASAMAK GUZELDİR" filmini izlemenizi tavsiye ederim. "TUKETİRKEN TUKENMEYİN" filmin konusu bu soz...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@mariokaldato 7

kölelik düzeninin en büyük yardakçısı para raşit,parayı yok ettiğin an huzur gelecek,ama bu zor tabi,
ben neyi özlüyorum biliyormusun ,siyu kabilesinin yanında yaşamayı,yıllar önce tabi, oturan boğayı tanımak isterdim ve onun uğrunda savaşa gitmek isterdim ,kime karşı o sağlam kıç general custer 'a ,ha bak onun sonu çok kötü oldu ,bu yukardaki obama biliyormu acaba tarihinde ne olduğunu,yada rengi siyah olanların nelere maruz kaldığını çok vaadler ile geldi ama finansın kuklası idi, aynı hilari klinton gibi ,
şimdi trump var ama onun babası aynen medya ve petrol imparataoru morgan ,adam öyle bir posta koyduki ikisine diğeri fransa cumhuruna ,yav pentagon savaş açtı raşit ,finans devine yazayım hadi ismini rotschild ailesine ,ve yanına morganı aldı ,parçalanma acaip raşit, bu gidişat dünyanın acaip parçalanması olacak, kontrollü 3 'üncü dünya savaşına hoş geldin raşit ,artık bu kölelik düzeni yok olmaya gidiyor, bu uygarlık bence son bulmalı, zati bir bok değildi, ama yeni gelenler yeniden böyle bir kölelik düzenini kurarlarmı, yoksa siyuların derin kozmik kültürüne vakıf olabilirlermi zor dostum zor

images-26-jpg.109712

yanılmıyorsam bunlar abırciniler avustralya yerlileri o ayaktaki kovboy avustralyaya bilmem nerden geldi ,ülen sen orda yoktun o toprakların sahibi abırcinilerdi,,
avrupadan kaçan kaçkınlar yeni kıtada siyuları gördüler apaçileri gördüler ama ne dayak yediler hemde ne dayak meşhur geronimo cirakua apaçisi goyatlay esas adı ,,5000 abd süvarisi yakalayamadı 35 adamı 35 adam efsanedir ,25 yıl savaştı goyatlay
meksikalıları sevmezdi goyatlay çünki meksika askerleri karısını çocuğunu öldürdü sebebsiz ,bu vahşeti ispanyollar yaptı ispanyollar ingilizler ,italyanlar alayı sabıkalıdır yeni kıtada ,,,,

@Kudret Kurtcebe
Hayaller Güzelde abi şirin baba sevecenliği ile bu it sürelerini zapdetmek pek mümkün değil. (It sürüleri derken o güzel köpekcikleri tenzih ederim) Teknik olarak devletlerin liderleri var görünse de aslında tezgahın arkasında trilyon dolarlari yöneten karanlık bankerler var. Peygamber Efendimiz sallalahualeyhivesellem'in Allahın emri ile faizi ve tefeciligi yasaklanması tesadüf değildi.
Dünyanın yani tefeci imparatorluğun elbet sonu gelecek.

Bir şiirinde dediğim gibi ;

""Sen
Eyy yağmurun tenini kararttığı,
Kirpiklerine kan ve gözyaşı dolmuş ,
Ve ağlayamayan ruhunda
Özgürlüğün ve adaletin sancağı saklı ütopyaların kadını '!!
Köle isaura!!! ;
seni seviyorum,
Ve
terli alnından öpüyorum seni
Emeğin ve sömürünün nasıra buladığı dudaklarımla!!"
Mario Kaldato
"

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve BugAdam
@mariokaldato

ayşe kadın onun patronu idi ,hz muhammed mekkeden medineye develer ile mal taşırdı ,asla yalan söylemedi ticareti doğruca yaptı hakça yaptı emek sarfetti alın teri ile para kazandı ,,,,kimseyi kullanmadı, ticarette doğruluk şarttır ,kimseyi sömüremezsin ,asla kullanamazsın, asla yalan söyleyemezsin ,hele hele borç verip faiz isteyemezsin, sonları inşallah gelecek ben ümitliyim aydınlık yarınlara doğru

@mariokaldato

bu bankerlerden biri david rockefeller 101 yaşında öldü ,,kurtlar onu çoktan yemiştir kafatası ve de kemikleri kaldı sadece,
yaktığı canların seslerini duymakta ,acı çekmekte sonu bu onun

@mariokaldato

büyüksün hocam
duygulandırdın beni raşit
akşam akşam iki damla göz yaşı salıverdim ona göre ha ,,,,

@Kudret Kurtcebe
Ehehe relaks ol abi her rampa sana köle isauradir :D

@mariokaldato

it sürüleri bir şarkı sözü yazmayalım
çalıp söylemeliyim ilham geldi gene :komik::islik::D:D:D:D:D

Dünyanın yani tefeci imparatorluğun elbet sonu gelecek.

mariokaldato,,,,,,,nokta:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

@Kudret Kurtcebe
O insanlar tarih boyunca ne adam gibi bir devlet kurabilirler nede nüfusala ri dünyayı yönetmeye yeter.
O yüzden para ile adam satın alırlar

Bisikosiyaset foruma doğru evriliyor mu devriliyor mu bilemedim.

@mariokaldato

içimizden satın aldılar ,kirli gömlekleri bir açar isek tarihi baştan yazmak gerekecek tabi ,ama uyanık olacağız ,ne finansa güvenilir ne de pentagona ,bunlara karşı duran millidir ,milliyetçilik ne sağdır ne de soldur vatanını sevmeyen düşünülemez ,bu vatanı 20.000 km öteye kiralayanların kursağı 15 temmuzda kesildi raşit ,,,
ha bak güneyimizde kürt koridoru türkiyenin stratejisine ters düştüğü için afrine girildi, mecburen ne oldu yahu, koridor parçalandı ,şimdi idlibe dikkat ,konuyu dağıtmayayım sen kovacan beni buradan sonra :eek::eek::eek::eek::eek::eek::D:D:D:D

Yeni misafirlerimiz var üstelik bunlar radikal

(link)

@Kudret Kurtcebe

Bu konuyu şöyle buzzzz gibi deve idrarlarımızı yudumlarken konuşmayalım mı abi?

2018-09-07 01.54.07.png

41817356_254221178464557_4599143743260459008_n.jpg

Lpg li şahin gibiyim ;
Bi yanım eskimiş, diğer yanım
Doğan görünümlü sanki.
Çift kaset teyp gibıyim ;
A yüzùm Müslüm,
B yüzüm Marlyn Manson gibi!
Kent Ortasında beton AVM gibiyim ;
Alt katım fesfud ,
Üstüm Bakkal Remzi!

43103488_1955929757800181_6491155293316055040_o.jpg

@Kudret Kurtcebe al abi sana sarki sozu :)
Mario kaldato siiri ehehe

Lpg li şahin gibiyim ;
Bi yanım eskimiş, diğer yanım
Doğan görünümlü sanki.
Çift kaset teyp gibıyim ;
A yüzùm Müslüm,
B yüzüm Marlyn Manson gibi!
Kent Ortasında beton AVM gibiyim ;
Alt katım fesfud ,
Üstüm Bakkal Remzi!

@mariokaldato

Haha ,,,kültür emperyalizmi,nedir ?
Batının kültürü ya da doğunun kültürü,öbür yanda arap kültürü,pekiiiiiiiii
Nerde benim uygur kültürüm,ben kafatascimiyim,
Biz orta doğudan gelmedik,
Bizlerin atası asyadan geldi,orhun kitabeleri,eski türkler
bu kültür nerde ?????
Göktürkler,sonra malazgirt 1071,alparslan,
Anadoluya giriş,
Bizans yenildi,diyojen esir edildi
Sümerler, osmanlı ,1299 ,
Fatih sultan mehmet 1453,
Kanuni sultan,muhteşem süleyman

Ne oldu raşit bu durumlara düştük,batı tüketim araçlarì,
Batı pazarının tekelleri burada onların oyuncakları aklımızı aldı,yok cepti,aypetti,bilgisayardı,haaaaaaa bunlara karşı değilim ama önce biz yapacak idik,tarihi fena halde içimizdeki satılmışlar yüzünden ıskaladık kimki arkadaş ben yapacağım dedide birileri önünü kesti ise o kesenler suçludur,fest food nedirki ,dışardan geldi biz batının zararlı yönlerini değil akılcı yönlerini görecek ve kendi yolumuzu yerliligimizi var edecek idik,bu var etmek,bisikletten otomobile kadardır,gevura gevur demek ,sonrada mercedese veya ford arabaya binmek iş değildir,çok gerilerde kaldık raşit dostum şu 50 sene içinde abd uzay ordusu ile baş etmek için hamleler lazımda,zor dostum zor diye bir şarkı söylemek geliyor içimden,

@Kudret Kurtcebe
Abi memleketin dusunce tarzinda iki buyuk hata var 250 yildir bence ;
1. Oryantalist , jönturklerin genelde "Bizi islam geriye goturuyor, islamdan uzaklasirsak mis gibi avrupali oluruz " kafalarindan cikamamalari.
2.muhafazakar insanlarinda " Batinin oyunlari , amarihanin oyunlari bunlar" argumanlarina mesnetsizce ve sartsiz ,kosulsuz ense yaparaktan sımsıkı sarilmalari.

Bu kafalardan toplumca siyrilmadikca isimiz gercekten zor.

@mariokaldato

Raşit yaş 61,
Kapitalizme çok direndim,gençligimdede,
Müzik dünyasının anti kapitalisti oldum,
Ama insanları tek tip yapan otoriter bir sosyalizmede asla inanmadım,ütopya idi benim dünyam,insanların mutlu olduğu ,sömürünün olmadığı eşitçe ve hakça bir düzenin dünyada var olduğu ,bu bir hayaldi tabi,
Öyle fazla eşyam gene yok raşit sevmem eşyayı giyimde dahil,
Buzdolabı yok şu anda,sohben keza ama sıcak su akıyor musluktan,aşağıda haciya bağlı ,hacı doğru bir hacı kabeye gitmiş dürüst bir kişilik ,beni çok sevdi sana zam yok dedi,valla insanlık ölmedi raşit,şu korkunç pahalılikta insanligimizi kaybetmeden ve de yıllarca ayağını yorganına göre uzatmış biri olarak herkesi dikkatli olmaya davet ederim ,devir malesef tutumlu olma devri...

Geri