Scudo Sports

Kendini apdeyt eden kölelik düzeni

Sen gülünce güller açar kurtcebe
Bülbüller seni söyler biz dinlerdik kurtcebe
Sen gelince bahar gelir kurtcebe
Dereler seni çağlar sevinirdik kurtcebe

Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin sen inanamadık kurtcebe
Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı kurtcebe

Scudo
@mehmetsunu valla gardaş bu gün iş bitti,
cazip bir teklif geldi kadıköyden
yanaşık düzene geçeceğiz kadıköyde ,
bu arada aynen kadıköyden ayrılık çeşme çok yakın oradan ver elini yenikapı ve feribot ile
dostum raşite gideceğim
patlada çatla sen ,,

:komik::komik::komik:

şerefsizlerle dahada şerefsizler, hırsızlarla dahada hırsizlar, zalımlarla zapzalımlar savaşıyor.

raşit,,,,,,

o yazdı ben okudum ,
ve hep okuyacağım,,

@Kudret Kurtcebe
Abi merhaba nasilsin gorusmeyeli? :) rokafellerin yeri belli ahirette o ayri mesele fakat onun temsil ettigi tek dunya devleti fikri yasamaya devam ediyor malesef. Minik devletciklerden kurulu dev bir dunya ve hoşgeldin dijital kölelik duzeni...

Bu arada ne zaman geliyorsun buralara tarih belli mi acaba ?

@rknsycck
Merhaba ;
Kahve icene , kitap okuyana elbet lafimiz olamaz. Ben gosterise ve hava atmalara tutuluyorum o kadar

@mariokaldato

valla dostum geleceğimde, bu taşınma kadar beter bi şey yok,
hakkaten mevki değiştirirken az eşyamın olması çok ideal olacak,
bunu tabi biliyorum
şu anda benden başka hiç kimse kalmadı binada (sadece a girişte ) 30 sene burada yaşayan ben,
içim buruk ,bir sıkıntı varmı,
ama yok sadece burukluk var , yanaşık düzene geçtiğim an sendeyim nisanda olabilir
nasılsa benim topik var oradan yazacağım,

@mariokaldato

bu cipli kimliğide çıkarmayacağım raşit benim fişimi çekemeyecekler ,:komik::komik::komik::komik:
yeni dijital kölelik düzeni ha
ben anlamıyorum kölelik düzeni nedir ,beni asla çok uluslu şirketler sevmez sevemez çünki aza karar çoğa zarar yaşamış bir insan olarak onlara fazla bir şey kazandırmadım ..

@ahmetbag
Tesekkurler

Ideal toplumu tasarlamak artik cok kolay
Dijimonlar degil , pokemonlar hic degil!
Kim la bunlar?
Tabiki dijiköleler
images (34).jpg

@Kudret Kurtcebe
Eklemeyi unutmuşum Kudret abi ;
Hayınlarla vatan hayinlari var bide

@mariokaldato

çok haklısın, neresinden tutsak elimizde kalıyor...

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@mariokaldato

bu ülkeyi falanca dini lidere satan ne kadar adam var ise aynen suçludur
mustafa kemalin kurtuluş savaşında ingilizlerin desteklediği yunanlıları, aydında sakaryada nasıl tepelediğini biliyoruz
bu ingiliz aklı bizle uğraşacak ama nafile yenilecekler.

@Boran06
Tesekkurler dostum ;
Diger yazilarima da goz atmalisin Mutlaka :)

@mariokaldato

images-34-jpg.109947

çok şey anlatıyor bu resim .çok şey ,
cep yok bende kullanmıyorum kullanacağımıda zannetmiyorum ayrıca çip 'li kimlikte almayacağım,yeni köye ne diye adet getiriyorsunuz
rahmetli david rockefeller demedimi
yakında çipinizi çekeceğiz diye ,kimlikteki çip aynen sizi kontrol etmek için
büyük baba sizi görecek, eğerki siz büyük babaya karşı tavır aldınız an sizin çipinizi çekecekler ,
raşit dostum ,
insanlara bakıyorum sele üstünden ,insanlar o kadar kaptırmışlar ki kendilerini ceplere önünde çukur olsa farketmeyecek içine düşecek ,bu kadar kopukluk olmaz bu kadar dijital manyaklık olmaz ,
köle bunlar raşit dostum köle,

@Kudret Kurtcebe
Köle degil abi oyle demeyelimde heyecanli gencler diyelim . Köle durumundan asla memnun olmaz ama postnodern kolelikte razı olmak var , arzulamak var , istenen hayata kosmak icin bankalara muhtaciyet var . modern yaşamin kolesine bunu hissettirmemeye dikkat ediyorlar

@mariokaldato

yarın tüm sınıfa ilk mesajı okuyacağım tepkileri çok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato

modern yaşamın kölelerine banka önlerinde oluşturulan standları hatırlıyorum
milletin burnuna burnuna soktular banka kredi kartlarını ,asla almadım ,bankalara borçlu kesim oldukça çok olmalı ,
bu bankalar yabancılar ile ortak bankalar ,nasıl bir tezgah ile çevrili olduğumuz belli ,
dolar nasıl böyle ezebildi türk lirasını, ve yuro,hatırla raşit dostum,bir zamanlar türk parası değerli idi ,çünki ülkeye acaip dolar akıyor idi,borsaya giren milyon dolarlar yıl sonunda çıkıyor idi, yabancı şirketler kar ediyordu,bunlara nasıl izin verildi ,şimdi ipler gerildi ,dolar gelmiyor artık ,yabancı sermaye akışı durdu,halimiz duman ,bu gün remax ile konuştum gerçi bu firmada abd firması ,ülkenin ekonomik durumun iyi olmadığını söylediler ,bağdat caddede artık mağazalar kapatıyor ,millet önünü göremiyor
mc donald kapattı bir bakıma sevindim desem doğru olur
esasında kentucky felan hepsi kapatsın gitsin adam gibi sağlıklı ev yemekleri yapan lokantalar çoğalsın yeğlerim
bu marketlerde kapatsın gitsin, yerine doğal sebze meyve süt ürünleri satan dev mağazalar açılsın ve yerli olsun
çok şey değişecek raşit çok şey ,
hollandaya karşı olunacak ise tüm mallarını boykot edeceksiniz
ama olmuyor neden çok kişi ekmek yemekte değilmi
kazın ayağı başka tabi bağlanmışız d....dan dışarıya .

@mariokaldato

biraz önce girdim eve raşit bu gün 40 km yürüdüm ta yedi tepe üniversitesine gittim son arayışlar yaptım ev için ,tek alternatif her yere yakınlığı bakımdan kadıköy pilot durumda ,bu bakımdan iki adet alternatiften biri olacak ,600 kağıda bir büroda kalma durumu tabi kıyak yapmakta dostum,diğeri 750 kağıda apart tek kişilik oda fakat mutfak ve banyo ve de duş ortak olunca kazın ayağı değişiyor tabi ,bu tek kişilik odalar ekonomik değil..

yolun sonu geliyor.evde satacak bir şey kalmadı.ekonomik kriz geldi bile(dış sıcak para girişi yok),işsizlik tırmanışta.adam ileriyi görüyor,şimdiden hakimiyeti tek elde toplamalı ki,düzeni sürdürebilsin.allah sonumuzu hayır eylesin..

@soner kalaycıoğlu
Tek muhtarli dunya devleti. Sehir devletcikler okyanusu

Geri