Çok geçmiş olsun acil şifalar. Tekrar böyle durumlarla karşılaşmaman için gidon veya Kask aynası önerebilirim. İyileşme sürecin için güzel beslenmen lazım, Tırnak paça, kemik suyu ve vitamin takviyesi alman güzel olur.
@meiakanze
Ben kırık sorunu yaşadığım dönem bisikletsizdim. 1 yıl kadar bisiklet kullanmadım bu süreçte. Sıkıntı yaratır mı, pek sanmıyorum açıkçası. 2 ay hiç zorlamayın.
@meiakanze
Benimde 5ay önce kırıldı 2-3 ay sonra tekrar bisiklete binersiniz ama tam iyileşmesi 1 yılı bulur zorlandığında veya tekrar aynı şekilde kaza yaparsanız acı veriyor. Bol bol kelle paça ve badem yemenizi tavsiye ederim ama bandajı sıkı sarın ve geçmiş olsun. Ben kazayı yokuş aşağı 70 le yaptım durumum bayağı kötüydü. İyileşti hamdolsun.
bahsettiğiniz köprücük kemiği yani clavicula , en sık kırılan kemiktir . çabuk iyileşir , major hareketlere direk etkisi olmayan bir kemiktir . performans kaybı gibi bir durum yaşamazsınız.
Geçmiş olsun.Bisikletteki bütün kontrol ve insiyatif binicide olduğu için,bu tür paylaşımlar tecrübe açısından çok faydalı.Bundan sonra her arkaya bakma refleksinde sizi hatırlayıp,daha temkinli bakarız.
Hocam geçmiş olsun. Enteresandır ben de arkaya bakmam gerektiğinde sadece soldan bakabiliyorum. Sağdan bakmayı düşününce bile dengem bozulacak gibi geliyor. Nedendir bilmiyorum o yüzden hep sol taraftan arkama bakıyorum...
ben bisikletle hendeğe uçtum sağ köprücük ortadan ikiye ayrıldı 15-20 gün içinde hiç bişey kalmadı 20 gün sonra buraya yorumunuzu bekliyorum inşallah benim gibi olur