Scudo Sports

Kendi Yazdıgına Kendi Cevap Veren Arkadaş xD

Scudo
Forum da soru soracak yada o soruya cvp verecek kimse yoktur sanırım...

• Beğen
Tepkiler: assassin
aradan 10 gün geçmiş :D heralde sorduğu soruyo unuttu... yada forumlara pek aşina olan birisi değil heralde :D

Bunun tek bir açıklaması var !

Adam 2 üyeliği varmış girip cıkdıgını zannetmiş yani 2. mesajı diger kullanıcı adıyla yazdığını düşünmüş ama yanılmış ;)

Bakın bunuda ben yakaladım ;)

Sevgilerimle...

@gezgin2

bende aynısını düşündüm ama arada 10 gün var. demekki fazla bilmeyen bi adam yukarıdada söylendiği gibi. unutmuş olmalı :D

• Beğen
Bence cevabı kendi 10 gün içerisinde bulmuş ve bu tür arama yapanların cevabı öğrenebilmeleri için kendi cevabı yazmış diyeceğim ama '' bendede aynı sorun oldu '' falan demiş komedi :D paylaşım güzel eline sağlık.

• Beğen
Ve de mesaj sayısına bakılırsa forumda yeni galiba :D

• Beğen
Mesaj sayısı ikisinde de 2 dir eğer aynı kişi olsaydı mesaj sayısı ikinci kişide 3 yazardı...

Öncelikle paylaşım süper :D
@Hakim Arslan

Hocam o toplam mesaj sayısı yani nasıl ki ilk gönderdiğiniz mesajda da profilinizde o an toplam kaç mesajınız varsa o yazıyorsa bu da öyle:)

• Beğen
hehe iyi yakalamışsın :) o forumda o kadar küçük değil baya büyük nasıl cevap veren olmamış 10 günde :)

• Beğen
Donanımhaber'de böyle şeyleri olması çok ilginç o site baya iyidir hayret:D

• Beğen
@Tunahan_06

ilk mesajda profilde 2 mesaj varsa ikinci mesajda 3 olmalı çünkü birinci mesajda 2 nin üzerine eklenmeliydi... garip bi iş var ama neyse....

• Beğen
Normaldir, dh diyip geçelim :)
Mesaj sayısı da doğru gösteriyor olması lazım niye farklı yazsın ki?

• Beğen
dh'de garip olaylar çok, olabilir deyip geçin bence :)

dh de bazen böyle kişiler çıkıyo ama genel olarak çok yararlı bir forumdur

Geri