Scudo Sports

kendi hız gostergenızı kendınız yapın :)(tubitak sağolsun:))

arkadaşler her türlü elektronik çizim baskı devre vs ulasın bana elimden gelince yardım etmeye calısırım pic programlama içinde programlayıcı kartı almayım diyorsan onunda şeması var ayrıca çok alet edevata gerek yok ama gidin hazırını alın derim:)

Scudo
bana yardım eden olsa çok kapsamlı bişey ise ben parama kıyar yaparım ama tek başıma hayatta beceremem yokmu bana yardım edecek babayiğit

istanbulda karaköylde karaköy pasajı var altsa outdoor un arkadasında kalıyor kime söyleseniz gösterir

@Birkan01

internetten temin edebilrsiniz (link) sitesinden online satış yapılıyor devreyi inceledikten sonra bende yapmayı düşünüyorum..kolay gelsin..

Kadıköy'de Yazıcıoğlu İş Hanı'nın içersinde bir çok elektronik malzeme satan dükkan var oralardanda alabilirsiniz.Giriş kattaki Pro200 ve 2.kattaki Detay Elektronik dükkanları işinizi görür.

Bu arada ben meslek lisesi mezunuyum.Lise son'da atölye dersinde tüm sene pic ile program tasarlamıştık.İlgilenmek,öğrenmek isteyenler için çok eğlenceli bir şey olduğunu söyleyebilirim.Piyasada Pic Programlama ile ilgili kitaplar var.Temel elektronik bilginiz varsa öğrenebileceğiniz bir şey.

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
PIC programini PC'den seri port veya USB arayuzu ile yukleyebilirsin. Yeni birsey programlayacaksan internetten bulabilecegin gelistirme ortamini bilgisayarina kurmalisin.

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
ankarada konya sokaktan malzemeleri temin edebilirsiniz, devre çok basit fakat pic programlama cihazınınızın olması lazım, ayrıca pic 16f628 baya bir yer kaplar ve fiyatı 10 tl civarında, diğer malzemelerle beraber 16 tlyi bulur, anlamayanlar hiç uğraşmasın derim :)

16f628 okadar pahalı ve büyük(diğer mikrodenetleyicilere oranla) olmaması lazım. 4-5 tl gibi birşeydi fiyatı. 16f877 ile karıştırıyor olmayasın?

uğraşıp yapmak isteyenler için güzel bir çalışma olabilir fakat uğraşamam alır geçer diyorsanızda 35-40 liraya çok güzel KM göstergeleri var!

güzel paylaşım. Ancak bu kadar emek harcadıktan sonra veriler tutarsız olursa :s

@Cyclopower

kotu olur :)
kadansı olcmek ıcın yapmayı dusundum ama ısın ıcıne pıc gırdıgınden bıraz tembellık yaptım

Geri