Scudo Sports

Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nden 400 kilometre hızla geçti

@akiros

90 yılda yapılanlar satıldı malesef bunu belirtin öncelikle ve simdiki elemanlarin satmaktan ve ayristirmaktan baska ne halt yedigini aciklayin. Amacim siyasete girmek degil ancak bu densizce söylemler insanı çileden çikariyor. Yol yapmakla olmuyor devleti yönetmek sayın fok balıgı. Hicbir siyasi partiyi savunmam hicbir fikre tabii degilim, aklen ve ruhen özgür bir insanim ancak senin gibi cahillerin ülkenin kurucusuna laf etme kabalıgını gösteren terbiyesiz, partizan, düsüncesiz bir o kadar dalkavuk ve Tanrısınin para olduğu her halinden belli olan insanlara cevap vermenin de gerekli oldugu kanaatindeyim. Lafı daha cok uzatmayacagim cahille muhabbet etmenin zaman kaybi oldugunu cok uzun zaman önce ögrendim, sadece ögüt verecegim, oku. Konunun kilitlenmesi taraftariyim arkadas gibi kendisini tarih elçisi sanan tek bildigi kadir misirkocani adli karaktersiz insanlarin anlattiklari olan, insan musveddeleri dolacak konuya. Tesekkur ederim uygun gorulmez ise mesajim silinebilir, iyi aksamlar.

Scudo
@Auron Sanchez Eveti yol yapmakla olmuyor tabi ki fakat ulaşım ve iletişim olmadıktan sonra istersen uzaya çık işe yaramaz. Örnek; Hindistan. Uzay istasyonun var ama vatandaşının yürüyecek yolu yok ve insanlar tuvalet olarak akıntılı deniz sularını tercih ediyor. Allah devletimize zeval vermesin, boş konuşmaktan kaçınmaz en iyisi.

Hayırlı akşamlar.

Oh oh oh. Kimin heykeliymiş o "put", öyle kaçak göçek kıvırmayın da neyse derdiniz dökün inci tanelerinizi. Yoksa yemiyor mu?

Ha bu arada @Murat Cömez, bomba salı günü patladı, "bugün bizim için bayram günüdür" diye caka satılan açılış bugün (perşembe) oldu. Zihninize dolanan ağlar yüzünden günleri de şaşırdınız sanırım.

Ha bir de @akiros, senin o hakir gördüğün 90 yılda, bir dünya savaşından burnu kanamadan çıktı bu ülke, şimdi bölgesindeki teröristler cirit atıyor topraklarında, 2 ayda bir bomba patlatılıyor şehirlerinde. Senin o dalga geçtiğin 90 yılın köy okulundan nobel kazanan bilim adamı çıkarttı bu ülke, şimdi Tübitak'ta evrim yok sayılıyor. Senin o dalga geçtiğin 90 yılda, tarım ve hayvancılıkta önde ülkelerden biriydi burası, şimdi dışarıdan ithal ediyor. Senin o heykel bayrak esebiyatı yaptığın 90 yılda, BM'ye davet ediliyordu bu ülke, şimdi bir tane düzgün müttefiğin kalmadı, ondan bundan özür diler hale düştün.

Sümerbank nedir, Seka nedir, Şeker Fabrikaları nedir bilmez, gelir burda icraatın içindencilik oynar. Tey allam.

Not. Siyaset yapmayın deyip deyip sonra da işi propagandaya dökmek de çok iyiymiş hakikaten. Ha ama kara propagandanızı herkes yemiyor, herkes oturup pısmıyor, hadi bakalım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Murat Cömez bomba akşam 22:00 da patladı açılışı ertesi gün yaptılar, ulusal yas ilan edip açılış yapıyorlar, neyse ki avrupa kupası var da birileri yasımızı tutuyor, bizde her şey güzel her şey harika zaten sorun yok
Adsız.jpg

Arkadaşlar Sofuoğlu iyi bir sporcudur. Her ne kadar yaptığı spor ilgi alanım içerisinde olmasa da.
Ancak ülkemizde ve hatta dünya tarihinde az görünür büyük bir katliamdan hemen sonra böyle coşkulu bir açılıştan dolayı ben çok utandım. Böyle bir dönemde kutlama yapmaya, gövde gösterisi yapar gibi şova gerek var mıydı?
Yazıklar olsun diyorum!

Yazmayım Yazmayım dedim ama dayanamadım son postlardan sonra.
Kenan sofuoglu evet ülkemizi tanıtıyor evet bayrağımızı her yerde dalgalandırıyor. Bunları yapıyor da nerede yapıyor?
Gençlerin grand prix yarışlarına alısmaları için kurulan 3. Kategoride yapıyor. Bir üst klasmana çıkmıyor ki sürekli şampiyon olabilsin. Üst klasmana çıktıgı seneyi de biliyoruz çok şükür ki onunda üstü var ki asıl büyük sporcular orada yarışıyor.

Put heykel diye yırtınanlara söyleyecek sözüm yok. Rüzgara göre hareket eden insanla isim olmaz ama;

Ülkeyi böyle görenler oldukça biz yanmışız.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/ce7e8b08d96e24e888779d8c812cd750.jpg

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mert E.

@Fırat Y.

Ben günlerimi degilde siz okuma bilmiyorsunuz sanirim, hiz cekimi ise malesef 28.06.2016 tarihinde yapildi ve 28.06.2016 tarihi sali günü oluyor, bomba ise o günün aksami patladi. (Ispati video, bakiniz) Ben 400km/h hiz icin konusuyorum konu cünkü o acilis degil.
Günlerimi sasiracak kadar bunamadim allaha sükür.

İnsanın puta tapanı paraya tapanından yeğdir benim için. Bu dünyada puta tapan müslüman sayısı kadar insan var ve muhtemelen onların ürettiğin yolda onların ürettiği makinayı kullananı öven, ama bir halk devrimcisine put diyen kendince itikatli tipler var.
Meraklı olana kapıyı açıyorlar, hemen güneyimizde eğitim veriyorlar, git sevgili kardeşim al eğitimini, gel burda patlat o putları. Seni tutan nedir?

@akiros
Şükür devletimize, neydi o 2002 öncesi, hepimiz sokağa yapıyorduk tuvaletimizi, uzay istasyonumuz da yoktu. Puta tapıyorduk falan.
Şimdi ise evlerimizde tuvalet, ovalarımızda uzay istasyonları var.

@Murat Cömez yahu hala neyin ısrarındasınız iki dakikanızı ayırıp internetten bomba ne zaman patlamış köprü ne zaman açılmış bakmak bu kadar zor mu yoksa almanya iki gün geriden mi takip ediyor bizi, köprü açılışı az önce devirdiğimiz günde yani 30.06.2016 da yapıldı

@Murat Cömez Kardeşim 3 mesaj üstünde açılışın fotografı var.Koskoca "30 HAZİRAN 2016" yazıyor.Ayrıca sana ö.m ile link de yolladım.

Konuda put heykel bomba terörist kelimeleri geçmeye başlamış neyse yatıyorum şimdi bakayım sabah ne göreceğim iyiki bi hiz videosu paylaşalım dedik :)

@Murat Cömez

Okumayı bilemem de yazmayı bilmeyen sizsiniz. "Açılış"tan bahsediyorsunuz, sürat denemesinden değil.

@Murat Cömez

Burada kimse hız denemesini o vahşetin matemiyle bağdaştırmadı. Eleştirilen şey patlamadan sonra gerçekleştirilen açılış.

@akiros

Taaa Hindistan'a kadar gitmeyeceksiniz. Bi zahmet o yolu Van'ın Çeli mezrasına yapacaksınız ki, yollar kardan kapanmayacak, yardım gidemediği için el kadar çocuk yüksek ateşten ölmeyecek, babası da cesedini kilometrelerce karda kışta taşımayacak.

Ülkeyi yatırım adı altında rantın döndüğü topraklardan ibaret sanmayın bir ara olur mu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Fırat Y.

@SedatT

@Mert E.

Tamam siz haklisiniz, ben acilis icin yorum yapmamistim yanlislik olmus sadece hiz konusunda yorum yapmak istedim. Özür dilerim hepinizden.

Ama anlamadigim videoda neden tarih 28 gösteriyor.

Yinede Kusura bakmayin, özürdilerim.

• Beğen
Tepkiler: SRT ve Fırat Y.
@Murat Cömez
bu cümleyi siz yazmadınız mı, yazdığınızı mı bilmiyorsunuz yoksa lafı nereye çevireceğinizi mi şaşırdınız
@Murat Cömez

Vay arkadaş. Reklam kokan hareketler muhabbeti ondan sonra da siyasete girilmiş. Koku falan yok ki adamlar köprünün reklamını yapıyor zaten kendilerine de sorsanız aynı şeyi derler.

Kusura bakmayın da bu ülkede iktidar destekçilerinin muhalif destekçilerine, muhalif destekçilerinin de iktidar destekçilerine saygısı yok. Bu ülkenin tek düşmanı bizleriz başkası değil. Türkün türkten başka düşmanı yoktur. 550 tane palyaço orda cebimizi nasıl doldururuz diye orda planlar yaparken siz burda bunların bir kısmını savunuyorsunuz. Karşı tarafı da koyun din düşmanı vs. yerine koyuyorsunuz. Bırakın bu işleri arkadaşlar kaldırın yahu şu kafanızı. Çini japonu artık kim yaptıysa yapmış. Memlekete fiyatı fahiş de olsa bir hizmet gelmiş. İyiye iyi kötüye kötü demeyi bilelim.

Bu ülkede sırf siyassi görüşü yüzünden nefret edilen sanatçılar sporcular var arkadaşlar. Bunu bi aşsak vallahi rahatlayacağız ya. Üniversitelerde kendini siyasete adayıp boş boş kavga dövüş propoganda ile uğraşan adam varsa hepsi o okulun en düşük puanlı en boş bölümlerinde. İşimize gücümüze baksak bu durumda olmayacağız. Memleketce komple oy kullanmayıp bu meclisteki palyaçolara sizin demokrasinize inanmıyoruz mesajı versek olacak ama nerdee. Adam iktidara sövüyor oy verdiği muhalefetten bi yol olmaz. Adam muhalefete sövüyor oy verdiği iktidardan bi yol olmaz. Biz en iyisi kendi yolumuza bakalım. Herkes layıkıyla işine baksa sevgi saygı olsa bu siyasiler de böyle olmazlar. Biz nasılsak onlar da öyle.

Dur yatmadan birkaç soru sorayım.
Bir insan nasıl putlaştırılır ? Putlaşmış olduğunu gösteren emareler nelerdir ? İnançlı olması putlaştırmayı engeller mi ? İnsan farkında olmadan birilerini putlaştırabilir mi?
Geçmişi benden iyi bilirsiniz, muhakemesi size kalmış ama ben günümüzden bahsedeyim.
Kimseyi itham etmiyorum. Sadece yakın çevremden bolca duyduğum put lafının günümüz dünyasındaki karşılığını arayınca biraz ilginç bir sonuç buluyorum. Yani başkası için put kelimesini bolca kullananlar, tam da söyledikleri nedenlerden dolayı sevdikleri bir ismi putlaştırıyor olabilirler mi ? Aklıma gelen ilk örnekler;
- Ölmeden önce adının birçok önemli yere konulması
-Kendisine kutsallık atfedilmesi
-Ona oy vermeyenlerin seçim meydanlarında kafirlikle suçlanması
-Ona biat edilmesi gerektiğinin söylenmesi,
-Söyledikleri mantıkla çelişse de vardır bir bildiği denmesi
-telekonferansla toplantıya katıldığında, bütün salonun, salonda olmayan birini ayakta dinlemesi
-14 yıldır çevresinden en ufak bir eleştiri almamış olması
Bu liste uzar gider. Haşa benim kimseyi bir şeyle itham ettiğim yok ama ne zamadır aklımda olan bir konuydu. Yeri gelmişken sorayım dedim. Şimdi bu denklemdeki insan putlaştırılmıyor, sadece gönülden seviliyor ve inanılıyor dersen, o zaman başkasına yapılan put ithamları da mantıksız kalıyor.

Not: ne ocu ne de bucuyum. Kimliğimle değil mantığımla bir soru sormak istedim. Kurduğum denklemdeki olası yanlışları da belirtebilirsiniz.

@Fırat Y.
Bakiniz firat bey, yeter artik. Oraya acilis kelimesini yanlislikla yazmisim ve ben konu neyse konu hakkinda yazmak istedim. Acilis evet sizin dediginiz tarihte ama video cekimi bombadan önce ve bunu demek istedim.
Altini Cizerek Video hiz cekimi diyorum

Ayrica özür de diledim yanlisimdan dolayi, daha niye üsteliyorsunuz yok "ne yazdiginizi bilmiyorsunuz" yok Sasirdinizmi" gibi kelimeler. Kusura bakmayinda, beni tam, bir bunak yaptiniz ya yeter artik. Önce insan bi sorar nedemk istedigimi yanlismi dogru diye.

Tüm forum ahalisinden "ÖZÜR DILIYORUM"

@Murat Cömez ikimiz de aynı anda yazmışız üstelediğim falan yok özür dilediyseniz konu kapanmıştır

Motorla köprüden geçiş videosu patlamadan 1 gün önceydi. Bizzat izledim. Neyse biz daha tartışmayı beceremezken köprü falan yapmak uzak maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri