Scudo Sports

Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nden 400 kilometre hızla geçti

Arkadaş basit bir videoyu nerelere taşımışsınız yahu.
İnsanlar siyaset yapmak için konu arıyorlarmış demek ki kendilerine.
Adam başarılı aksini konuşmak aymazlıktan başka bir şey değildir.
Yok Kenan Sofuoğlu yıllardır MotoGP'nin Formula 3'ünde falan.
Varsa daha delikanlısı daha başarılısı veya (her ne kadar msj lar siyasete yönelik değilmiş gibi yazılsa da kimse kimseyi çocuk yerine koymasın) sizin desteklediğiniz zümreden Moto gb nin herhangi bir klasmanına çıksın o zaman.
Başlığa bakın başlığa
Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nden 400 kilometre hızla geçti
Sadece bu
Siyaset yapmak için kanırtmayın kendinizi.

Scudo
Biz çocukken mahalle arasında bizimle top oynayıp herkesi çalimlayan, gol atınca sevinip kendini tatmin eden abiler vardı. Kenan Sofuoğlu da öyle işte.
Futbol basketbol dışında dünya sporundan bi haber halka şampiyon diye yutturuyorlar işte millet de bişey sanıyor..

Ne polemikler olmuş arkadaş :) ben iki gruba da hak verdim aslında Kenan Sofuoğlu nun ne kadar r gerçek olduğu önemli değil dünyada bu tip bir motorla 400 km hıza çıkan ilk kişi olduğu haberini duymak beni gururlandirdi. Diğer yandan keşke Türk imali bir motor yada sponsor vs olsaydı gerçekten.. bu sebeple yapılması gereken forumlarda konuşmaktan çok birşeyler ortaya koyup mühendis olsaydı da yapsaydi demek yerine mühendis oldum da yaptım diyebilmek... Türk malı(!) bisikletler ortada herkesin yorumları ortada ve bu forumda mutlaka teknik kafası olan arkadaşlar var kaç kişi bir firmaya teklifle gidiyor. Ya da kaç kişi o ayipladigi mühendislerin yapmadıklarını yapmaya çalışıyor. Ha gelecek cevap " ben yapacak olsam mühendis olurdum" olacak da mühendis almadigimiza gore yorumcuyuz anladığım kadarıyla... Sırf farkındalık için kafa sisirdim dostlar hepinize iyi akşamlar

Kenan Istanbul izmir arasını 1 saat 15dk ya indirmiş. Reklam kokan hareketler ama haber oluyo işte... Belki köprüden geçmek isteyen olurda bizde vergi vermekten kurtuluruz. O fiyatlara hız denemesi için her vakit uygun olur. Kim o parayı verir köprüden geçmek için. Sadece mecbur kalan diye düşünüyorum. Bomboş otoban:)

Yahu o kadar başarı fakiri milletiz ki böyle bir hadiseye gurur duydum diye yorumlar yazılıyor. Sanki adam koşarak 400 yapmış. Yahu bu motosiklet zaten kökledinmi o hızları rahatça yapabilecek bir makine. 2 hafta pratik yapsam ben de dümdüz yolda o hızı bulurum bu aletle.

Mesela Utah'da tuz düzlüklerinde insanlar kendi yaptıkları araçlarla hız rekorları kırıyorlar. Burada ciddi bir başarı var. Ancak zaten 400+ kapasitesi olan hazır bir makine ile basıp 400 görmek nasıl bir başarıya delalet olabilir ki? Anlamak mümkün değil. Bu, ancak motosikletin üreticisinin deklare ettiği performansı teyit etmek olur. Altı üstü bir reklam işte. Oldu olacak adama devlet nişanı takılsın ki, başarıya olan açlığımız resmiyete dökülsün.

Yahu Kenan'ı savunmak istemiyorum da 400 kilometre hızı bende yaparım ne var bunda diyenler olmuş.
Arabada 300 km hızı görmemiş insanlar motorda 400 yaparım diyor olaya bak. :)

Vay vay vay..

Forumda 400 km hıza ulaşma "cesaretini" gösterebilecek ne kadar insan varmış yahu. Arkadaşlar arabayla otobanda sınır 120 altını çizerim. 400 bunun 3 katından fazla bir hız. Bu bir başarı sayılır mı bende muallaktayım ama büyük bir " cesaret " örneği.

Tebrikler demek bu kadar zor olmasa gerek,ancak bu da yok maalesef :kötü:

@Berke Güzel kardeşim arabayla 300 yapmak ile motorla 400 yapmak baya farklı şeyler. Supersport motor kullanan çoğu arkadaşım (ve onlar sayesinde tanıdığım başka motorcular) 300+ hızları (maalesef) trafiğe açık yollarda ekseriyetle görüyorlar. Videoları falan da mevcut ki çoğu Youtube'a yüklüyor bunları. Kolayca bulabilirsin. Bunu yapanlar genelde 1000-1300 cc. kategorisinde motorlar kullanan adamlar. Videodaki makine ile 400 km. yapmak çoğu gözü kara motorcu için oldukça kolay bir eylem. Tebrik edilecek ekstra bir tarafı yok. Dediğim gibi, başarılı bir reklam hareketi.

@Deniz A

Bana kalırsa kimse siyasetten bahsetmemişken ısrarla siyaset eksenine çekmeye çalışan sizin ta kendiniz!

Kim nerde ne demiş Sofuoğlu'nun siyasi görüşüne? Keza Kenan Sofuoğlu öyle çok açık, bangır bangır her gün siyasi görüşünü savunan birisi değil, kim ne diyebilir?

Burada eleştirilen şey belli: 1. Tamamen makinenin kapasitesine bağlı bir deneme, nasıl başarı oluyor? 2.Şehirlerarası bir karayolunda yüksek hız denemesi yapmak ne kadar doğru? Burada nerede siyasi görüş? Sırf sizin tabirinizle "sizin zümreden" birisinin (ki ne faşizan bir ayrımcılıktır bu!) içinde bulunduğu bir organizasyon diye kimse eleştiremeyecek mi?

Hal böyleyken nem kapıp işi "siyasetini çekemiyorsunuz, ondan eleştiriyorsunuz, kimse kimseyi kandırmasın" demek ne alaka?

Hoş sizin lügatınızda var zaten eleştireni "ötekileştirmek".. Büyük oyunu çözmüşsünüz bravo.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Daha dün bomba patlamış bir sürü insan ölmüşken adamlar güle oynaya açılış yapıyor. Motorcu şahıs cb önünde el pençe divan duruyor. Sonra da diyorsunuz ki siyaset yapmaya çok meraklısınız. Siz yapmayın arkadaş hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam edin. Tebrikler kenan büyük dertlerden kurtulduk sayende

Helal olsun,şu günlerde yüzümüzü güldürdü.

@Berk Karaca
"2 haftapratik yapsam ben de dümdüz yolda o hızı bulurum bu aletle."
Bugatti veyronun bir pilot tarafından yapılan son hız denemesi var youtubeda yanılmıyorsam ilk denemede 407km/h, daha sonraki denemelerde 431km hıza ulaşıyor. Bu araç 1900 kilo civarı ve bütün rüzgar hesaplamalariyla profesyonel bir yarış pilotu bu hızlara ancak ulaşıyor. 300 kmnin üzerinde pilot hesaplanamayan bir rüzgarın 1900 kiloluk bu aracı kaç şerit savurduğunu anlatıyordu. Yani 2 haftada yaparım iddianız o kadar saçma ve gülünç ki... Hayatın hemen her alanında başarı fakiri olduğumuz doğrudur. Ayrıca Kenan Sofuoğlu savunulacak kadar başarılı bir motor sporcusudur. Yaşadığı zorluklara, imkansizliklara rağmen, elde ettiği şampiyonluklar ve şu an yetiştirdiği sporcular ( özellikle Toprak Razgatlıoğlu) onun kalitesini gösterir.
Bu forum bazen gerçekten insanı şaşırtıyor.

@Matiz
Adamlar güle oynay acilisi yapmis ama bomba patlamadan önce yapmis. Aksam saat 10da bombanin patlayacagini kim biliyordu ki? Yoksa siz biliyor muydunuz???:kötü::kötü::kötü:

Tüm vefat eden kisilerin ailesine bassagligi diliyorum ve tüm türkiyeye gecmis olsun diyorum. Allah tekrarini yasatmasin insallah.

DIPNOT: 400km/h Konusu icin de KIS KA NAN LARRR CATLASINNN, KISKANANLAR CATLASIN.
Reklam meklam herneyse ama adam yapmis, bir yerine güvenen cikar delikanli gibi ortaya aynisi yapar buradan bos bos konusmayla bende yaparim ederim herkes yapar demeyle olmuyor bu isler.

HELAL OLSUN SOFUOGLU, INSALLAH DAHA IYI BASARILARA ULASMAK NASIP OLUR SANA.:harika::harika::harika::harika::harika::harika:

@Onur YCL

Onur,
Agzina saglik kardesim cok güzel bir yorum olmus. Bu ülkede malesef böyle, iylik yaparsin basariya ulasirsin bilmem nerene ederler kiskanirlar ve kendileri cok daha iyiymis gibi konusurlar. Kötülük yapanida yüceltiller.
En basit örnek sibel kekilli, almayada neydi türkiyeye geldi star oldu ve star oldu diye nerdeyse o kisiyi omuzlarinda tasiycaklardi. Kenan sofuoglu, türkiye icin yaristi sampiyon oldu, nekadar genc yetistirmeye ugrasiyor ama iyi oldugu icin malesef kiskaniliyor ve arkasindan küfür ediliyor(yanlis anlasilmasin forumda edeni görmedim, genel olarak söyledim) yada edermis gibi yorumlar yagiyor.

Bir romanyayi ve bulgaristani ülkemizden daha üstün tutan kisilerden ne bekleye bilirsinki.

Saygilarimla bu yorumumu üzülerek yapiyorum ama benim gördügüm gercekler bunlar.:(

"Japonun yaptığı köprüde japonun yaptığı motorla" diye eleştiri yapan adama benimde "90 sene heykel ve bayrak direği ipi yapmanın ötesine geçseydiniz de senin köpründe senin yaptığın motorla hız yapsaydı" diye cevap verme özgürlüğüm var mı acaba?

Bir çok platform 90 yıl heykel yapmanın ötesine geçemeyenleri eleştirmeye izin vermiyor da ondan sordum.

@Matiz
Bayramda devlete para lazım :)İki eli kanda olsa para dedinmi topyekün koşar gelirler..

Geri