Scudo Sports

Kelebek - Trekking gidon

@mariokaldato hayırlı olsun gözlemlerinizi paylaşırsanız sevinirim rahat edebilirsem ben de yapabilirim benim beyaz kuğuyu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@sadi imren merhaba Sadi kardesim. Elbette paylasirim. Ama konu basliginda geri giderseniz cok tecrubeye dayali yorumlar paylasimlar gorebilirsiniz

Mesela konu icinde soyle bi uygulama gordum cok hosuma gitti :)
Screenshot_2017-08-15-17-25-26.png

31.8 mm kelebek gidon önerisi olan var mı? Satori zone markası dışında

@BaranGL

31.8 Türkiyede zatori haricinde yok. ALiexpress'de baktım biraz ama zamanım kalmadığı için, ayarlanabilir gidon boğazı ve 25.4 kelebek aldım. Çokda memnun kaldım. 600 km boyunca gayret rahat ettim. ( Boğaz ve kebelek markası : XLC -> 90 TL tuttu ikisi )

@mariokaldato konuların çoğunu okudum sizin gözlemleriniz belki benim için önemlidir özel olarak yorum almak istemiş olamaz mıyım ;)

• Beğen
@sadi imren
Tabi ki canim elbet paylasirim. Daha tam karar veremedim. Sunger ustu deri sargi yada yine sunger ustu deri kaplama fikrim var insallah

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Eski bir konu fakat canlandırayım. Kullananlar tecrübelerini biraz paylaşırsa sevinirim.
Düz bir gidon'a göre çok rahat ediyormusunuz ?

@mtb_rider hocam siz ne zaman aldınız?
boğaz 78 tl (link)
gidon 53 tl (link)

kelebek gidon nasıl kullanılıyor, ne gibi artısı var?

Arkadaslar merhaba
Kelebek gidonun kaplama işini 5 tl ye hallettim şoyle ki ; Döşemeciden rica edip ince sünger aldim ucret istemedi.
Onu gidon sargisi gbi kesip sardim ve kumas pazarindan 5 liraya yarim metre döşemelik deri aldim. Sunni deri tabi . Normal drop bar sarar gibi şefkatlice ve sinsice sardım :)
2017-08-24_10-38-10_HDR.jpg
2017-08-26_15-47-10_HDR.jpg
2017-08-26_15-49-28_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: Metcansen ve MakRo
@mariokaldato Ben de bulaşık süngeri keser bağlarım diye düşünüyorumda, 10 liraya çinden kelebek süngeri aldım. Gidonu daha önce sipariş etmiştim fakat 37 gün olduğu halde gelmedi. Gelsin takacam, süngerlerin üstü toz oldu bekleye bekleye.

@Hevesli
Uzun iş abi o iş . koltuk döşemeciden al kes 5 cm genisliginde sar gitsin

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@sadi imren
Tamam usta en kisa zamanda bi tur patlatacagim insallah ama bi 10 km falan denedim diger gidonlar ile mukayese bile edilemeyecek kadar rahat dyebilirim :)

@mariokaldato tutuş pozisyonu için düşünürsek yol tarzı gibi yatarak tutuş pozisyonuna yakın olan bir tutuş tarzı var mı dır. Rüzgarlı havalarda yatarak avantaj sağlamak için.

• Beğen
@sadi imren
Var tabi abi ;
En uç noktasina yatiyorsun ayrodinamik oluyor otomatikman :)

received_1673439989333300.jpeg

Geri