Scudo Sports

Kelebek - Trekking gidon

@Hasan Ç.
Gidon duruyomu kanka

@Hasan Ç.
Satorinin nesi var ? Problem ne

• Beğen
Tepkiler: demir.demiray
Scudo
@demir.demiray
Açi derken nasil yani dostum? Xlc lerin iki kati fiyati var. Oda ayri bi enteresanlik

• Beğen
Tepkiler: demir.demiray
@mariokaldato hocam kelebek gidon bile olsa bazenleri de fren viteslerin oradan tutacağız satori de gidon boğazına yakın yerlerin açıları bilek için ters gibi geldi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@MakRo

Fren vites kollarını iyice uca takmana gerek yok. Süngerden bir kısım keserek kolları biraz daha içeri alabilirsin. Şu şekilde;

img_0026-jpg.100259

Fren kollarına gelirsek;

472Z2.JPG
472Z3.JPG

Satori zone iyidir hoştur, yaklaşık 2000km'dir kullanıyorum. Özellikle mtb gidonlara bakarsanız elciklerin hafiften size doğru açılı olduğunu göreceksiniz. Hatta şu aşağıdaki blog sitesine bakarsanız, blog yazarının konuyla ilgili deneyimine ve Gürsel Akay'ın verdiği bilgilere ulaşabilirsiniz.
(link)

Fotoğrafta alttaki, bahsettiğim gidon açısı:
measure_handlebar_rise_sweep.jpg

• Muhteşem
Tepkiler: Metcansen
@Hasan Ç.
Tamam kanka o halde xlc şekli yapiyoruz

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@Hasan Ç. @Liberi Spiritu @mariokaldato şimdi hocalarım uno ile xlc bana aynı gibi geldi satori de de frenlerin olduğu yerden tutamayacağız belki ama o içeri kıvrılış geniş yerden tuttuğumuzda daha ergonomik gibi geldi çünkü bir örnek vardı ellerinize birer kalem alın ve gidon tutar gibi tutun diye sahiden içe bir kıvrılış olmuştu bende o gözle bakınca da satori daha iyi gibi geldi. Sonuçta bu bir tür gidonu ve illaki frenlerin ordan tutmak zorunda değiliz. Ha birde @Hasan Ç. Hocam varsa kırılmanın linkini atar mısınız?

• Beğen
Merhaba ;
Şehir bisikletimin gidonu çok uzun trafikte araçların arasından geçerken korkuyorum araçlara zarar vereceğim diye bu sebeple mümkün olan en dar kelebek gidonu almayı düşünüyorum bunlar standart mı yoksa daha darları var mı ? Katlanır bisiklete takılanlar bana daha estetik ve dar gibi geliyor onlardan taksak problem olur mu? Bilgilendirirseniz çok makbule gecer.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
25.4 mm çaplı 585 mm genişlik xlc gidonu bugun aldim ve montaja basladim. Sunger mi taksam iyi yoksa gidon sargisi mi henuz karar veremedim :)
Var mi tavsiyesi olan?
2017-08-13_01-22-11_HDR.jpg

@mariokaldato hayırlı olsun abi bence sünger üstü gidon bandı. Bir yazıda biraz kalın olduğunun verdiği hoş görüntünün yanı sıra daha konforlu olduğu yazıyordu.:harika:

• Beğen
@mariokaldato Döşemecilerden(özellikle motosiklet selesi yapanlar) suni deri alıp yapabilirsiniz. Sünger ıslandığında kuruması zor olacaktır ve zamanla koku yapması gibi bir tehlike de cabası. 1 metre alsanız fazlasıyla yeterli olur. Bu suni deri rulolarının eni sabit, o kenar boyunca 2-3 parmak kalınlığında şeritler kesip iki kat sarabilirsiniz. Ben yaptım memnunum. Fotoğraf yollayabilirim uygun zamanda. Yeterli gelmediyse 3 kat sarın, konforu artırın.

@Serkan.Sezer
Merhaba
Foto atabilir misiniz dostum acaba ? Bide ben gercek deri bulmak istiyorum
.Bursada ayakabicilik isi baya bi gelismis . Firsat bulunca ureticileri bi dolasip cikma parca isteyecegim :)

Geri