Scudo Sports

Kelebek - Trekking gidon

Scudo
1 adetten kastınız bir rulo ise 1 rulosu sadece bir tarafı sarıyor. Ama bütün gidon sargıları kutusundan çift vaziyette çıkar. Yani bir paketle işi halledebilirsiniz Mehmet Bey.

@Gürkan Ç.

Teşekkür ederim:)

Tam turluk olmuş.
Güle güle kullan Mustafa.

@ulaş kaya

Teşekkürler Ulaş Bey. Bagajlar ve çantalar da gelince tam olacak:)

Renk uyumu süper olmuş yakışmış ;)

İlk yazdığımı yorum olarak eklemedi ben de bir daha yazdım. Ara ara forum takılıyor bi çözüm bulunmuş değil.

Hayırlı olsun,kelebek gidon uzun yollarda çok rahatlık veriyor. Gidon bandını gereğinden fazla sarmışsınız takılıcak aksesuarlara yer bırakmamışsınız. Bence biraz kısaltsanız daha iyi olacaktır diğer kelebek gidon örneklerine bakarsanız ne söylemek istediğimiz anlayacaksınız.

@ali katlamaz

35 tl ye aldım

@Kerim BEŞER

Teşekkür ederim Kerim Bey. Rahatlık gerçekten kayda değer şekilde artıyor. Gidon bandı ben eksik bile kaldı zannediyorum ama aslında biraz eksik olması gerekiyormuş. Sonradan öğrendim. Ama aksesuarlar tam yerini buldu. Şu an sıkıntı yok. Gidon çantası alırsam aydınlatma ve km sayacı için extra bar alırım.

Teşekkür ederim Volkan Bey. Tur için çalışmalara başladık ama daha alınacak çok şey var :D

kelebek gidon takınca tutulan alan bize daha yakın oluyor düz gidona göre
daha fazla dik duracağız gibi sorun olmuyormu açı değişiyor sonuçta kafama takılıyor hep bakınca

Arkadaşlar kelebek gidona açılı gidon boğazı şart mıdır?. Benim için önemli , tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Şart diye bişey yok. Ayarlanabilir açılı olmasının avantajı istedigin sürüş seklini bulmanda daha yararlı olacaktır hepsi bu. Bende açılı boğaz yok hiç problem yaşamadım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cebrail Tunç
Merhaba. Oldukça ergonomik olması açısından gidonumu kelebek gidon ile değiştirdim. Aynı zamanda eski gidondaki elcikleri de taktım. Kalanını ise gidon sargısı ile sardım. Tam rahat olmadı gibi geliyor. Sünger takmak istiyorum ama bulamadım. Şu koga bisikletlerin kelebek gidonlu olanlarının süngerlerinden nerede bulabilirim? Normal süngerler çok toz çekiyor ve çabuk kirleniyorlar. Dış yüzeyi kapalı hücre olan süngerlerden arıyorum. Siz nasıl birşey tavsiye edersiniz. Ve ya bu süngerleri nereden bulabilirim?

@Gökhan Toros 'dan yardım isteyebilirsiniz ;)

Kelebek gidon alma arefesindeyim. Komple sargı yapmayı düşünüyordum.
Elinizdekinin fotolarını yükler misiniz?

@Tahir Keskin

Şu an fotoğraf çekemiyorum malesef. Ama gidon ve sargıyı doğa bisikletten almıştım. İkisinin de markası XLC.

Geri