Son ince ayarlar dışında neredeyse bitti. Haftasonu sürüş yaparım muhtemelen. Gidon ve ona bağlı iki adet barend var. Barendi içte kullanıp jones loop bar mantığında bir gidon olur diye düşündüm. Artısı şu oldu. Eğer ortadaki alanı kullanım olarak beğenmez isem değiştirebilirim. Loop Bar'da o alan sabit, kaynaklı.
Şimdilik bu şekilde montajlayıp gidon bandı uyguladım. Çok güzel bir şekilde saramadım fakat iş görür diye düşünüyorum. Fren ve vites kolunu da aşağı doğru konumlandırdım. Sadece normalde ben yumuşak barendlerden gidonun sonunda çok fazla kullanıyordum. Bu açı ile saçma olduğu için kullanamayacağım. Umarım sorun olmaz.
314541 dosyayı görüntüle314542 dosyayı görüntüle314543 dosyayı görüntüle314544 dosyayı görüntüle
Bu şekilde elciklerden, vites kolunun yanındaki boşluktan, barendin dibinden, köşesinden, sonundan veya gidon boğazına yakın orta kısımlardan olmak üzere 6-7 farklı tutuş pozisyonu olabilecek.
Belki barendleri yine gidon sonuna alır önü boş kullanırım. Önce sürüp denemem lazım.
Bu tipte bir işlem yapacaksanız kabloların normalden daha uzun olması gerekiyor. Ben bir tık daha uzun bıraktım çünkü gidona çanta da takmayı düşünüyorum.
(Not: Sele çok eğimli duruyor. Hem açıdan hem de ayar yaparken vidalar sıkıştı biraz öne eğildi. Bu akşam ayarlayacağım.)