ali_ihsan21
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.625
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
böyle bir gangstere nasıl evin içinde katlanabiliyor insanlar anlamıyorum
Çok geçmiş olsun. Bayağı öldürmek için saldırmış resmen.Benim kedi sabah yemeğini yemeye gelmedi bir iki saat daha görünmeyince bahçede aramaya çıktım. Birkaç haftadır sarı bir kedi saldırıyordu buna. Komşunun bahçesinden kısık sesli ağlamaklı bir miyavlama duydum komşunun bahçesine geçtim domateslerin altına yatmış kalkamıyor kafasında da koca bir balon vardı.
Eve döndüm bodrumdan kutusunu ve biraz salam aldım. Normalde beni görünce koşarak gelen kedi bu kez öteki komşunun bahçesine atladı onun arkasından ben de atladım ama neyse ki onların Alman kurdu ortalıkta yoktu bir de ondan korkup kaçsa yakala yakalayabilirsen. Önüne biraz salam koydum yemeye dalınca kutuya atıp veterinere götürdüm.
Öteki kedi bunun kafasına dişini geçirmiş orası da apse ve kan dolmuş. Şişliğin içini boşaltıp antibiyotik iğne yaptılar, krem sürüldü şimdi balkona kapadım dinleniyor.
Benim o sarı kediyi kutuya koyup başka bir mahalleye bırakmam lazım haftalardır her gün didişiyorlar bu böyle devam ederse Tüylü'yü öldürecek.
O nasılsa yetişkin sokak kedisi ikametgâhını oraya aldırsın her türlü hayatta kalır.
Haklısın. Bence ilon maskın ilk göndereceği rokete mandallamak en iyisi.Kediciğe geçmiş olsun.
---------------------------
Hayvan Hakları Evrensel Bildirgesine göre de Türk Kanunlarına göre de bir sokak hayvanının yerini değiştiremezsin. Yasal olarak böyle bir hakkın yok.
belediyeler toplayıp ormanlara dolduruyor ben sadece 2-3 mahalle öteye bırakacağım yakalayabilirsem. Ben beceremezsem belediyeye barınağına bunu alın diyeceğim bu kadar saldırgan olmasını anlamıyorum. kediler çiftleşirken hırçın olduklarından herhalde işi pişirmeye çalışıyor erkek olmasından dedim ama Ali Kırca'yı geçti bu böyle sevişmek olmaz.Kediciğe geçmiş olsun.
---------------------------
Hayvan Hakları Evrensel Bildirgesine göre de Türk Kanunlarına göre de bir sokak hayvanının yerini değiştiremezsin. Yasal olarak böyle bir hakkın yok.
Demek ki sende katliam yapma potansiyeli var. (Ben demiyorum sen diyorsun.) Seni durduran tek şey kendi çocuklarının başına gelmemiş olması.(Ben demiyorum sen diyorsun.)Herkes mahra’nın ve tunahan’ın babası kadar pasif olmayabilir, meazallah şahsen benim çocuklarımın başına aynısı gelse değil yerini değiştirmek, İT katliamı yaparım. Sonra gider paşa paşa yatarım.
Ne de olsa çocuklarımızın can güvenliği devlet “büyük”lerinin umrunda değil.
Süleyman degmez bununla kavga etmeye, onun salvari ve sakali dan belli degilmi nasil bir tarikatci oldugu. Yönetime sikayet ettim kendisini, bakalim ne olacak.Hangi yazdığım yalan da zoruna gitti.