Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Benim kedi sabah yemeğini yemeye gelmedi bir iki saat daha görünmeyince bahçede aramaya çıktım. Birkaç haftadır sarı bir kedi saldırıyordu buna. Komşunun bahçesinden kısık sesli ağlamaklı bir miyavlama duydum komşunun bahçesine geçtim domateslerin altına yatmış kalkamıyor kafasında da koca bir balon vardı.

Eve döndüm bodrumdan kutusunu ve biraz salam aldım. Normalde beni görünce koşarak gelen kedi bu kez öteki komşunun bahçesine atladı onun arkasından ben de atladım ama neyse ki onların Alman kurdu ortalıkta yoktu bir de ondan korkup kaçsa yakala yakalayabilirsen. Önüne biraz salam koydum yemeye dalınca kutuya atıp veterinere götürdüm.

Öteki kedi bunun kafasına dişini geçirmiş orası da apse ve kan dolmuş. Şişliğin içini boşaltıp antibiyotik iğne yaptılar, krem sürüldü şimdi balkona kapadım dinleniyor.

Dosyalar

• IMG_20250809_140637.jpg
    IMG_20250809_140637.jpg
    77,8 KB · Okunma: 25
  • IMG_20250809_142329.jpg
    IMG_20250809_142329.jpg
    80,3 KB · Okunma: 25
  • IMG_20250809_150307.jpg
    IMG_20250809_150307.jpg
    66,6 KB · Okunma: 25
Benim kedi sabah yemeğini yemeye gelmedi bir iki saat daha görünmeyince bahçede aramaya çıktım. Birkaç haftadır sarı bir kedi saldırıyordu buna. Komşunun bahçesinden kısık sesli ağlamaklı bir miyavlama duydum komşunun bahçesine geçtim domateslerin altına yatmış kalkamıyor kafasında da koca bir balon vardı.

Eve döndüm bodrumdan kutusunu ve biraz salam aldım. Normalde beni görünce koşarak gelen kedi bu kez öteki komşunun bahçesine atladı onun arkasından ben de atladım ama neyse ki onların Alman kurdu ortalıkta yoktu bir de ondan korkup kaçsa yakala yakalayabilirsen. Önüne biraz salam koydum yemeye dalınca kutuya atıp veterinere götürdüm.

Öteki kedi bunun kafasına dişini geçirmiş orası da apse ve kan dolmuş. Şişliğin içini boşaltıp antibiyotik iğne yaptılar, krem sürüldü şimdi balkona kapadım dinleniyor.
Çok geçmiş olsun. Bayağı öldürmek için saldırmış resmen.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Benim o sarı kediyi kutuya koyup başka bir mahalleye bırakmam lazım haftalardır her gün didişiyorlar bu böyle devam ederse Tüylü'yü öldürecek.

O nasılsa yetişkin sokak kedisi ikametgâhını oraya aldırsın her türlü hayatta kalır.

Yalnız nasıl yakalayacağım salam ile kandırabilir miyim acaba kutuya girmeye.

Veteriner 5 gün daha getirin iğne ve krem uygulayacağım dedi. Umarım dayanır, kalbinin bu kadar hızlı attığını hiç görmemiştim, mikrop kana mı bulaştı acaba.

Kediciğe geçmiş olsun.
---------------------------
Benim o sarı kediyi kutuya koyup başka bir mahalleye bırakmam lazım haftalardır her gün didişiyorlar bu böyle devam ederse Tüylü'yü öldürecek.

O nasılsa yetişkin sokak kedisi ikametgâhını oraya aldırsın her türlü hayatta kalır.

Hayvan Hakları Evrensel Bildirgesine göre de Türk Kanunlarına göre de bir sokak hayvanının yerini değiştiremezsin. Yasal olarak böyle bir hakkın yok.

• Beğen
Kediciğe geçmiş olsun.

Hayvan Hakları Evrensel Bildirgesine göre de Türk Kanunlarına göre de bir sokak hayvanının yerini değiştiremezsin. Yasal olarak böyle bir hakkın yok.
Haklısın. Bence ilon maskın ilk göndereceği rokete mandallamak en iyisi.

• Beğen
Kediciğe geçmiş olsun.

belediyeler toplayıp ormanlara dolduruyor ben sadece 2-3 mahalle öteye bırakacağım yakalayabilirsem. Ben beceremezsem belediyeye barınağına bunu alın diyeceğim bu kadar saldırgan olmasını anlamıyorum. kediler çiftleşirken hırçın olduklarından herhalde işi pişirmeye çalışıyor erkek olmasından dedim ama Ali Kırca'yı geçti bu böyle sevişmek olmaz.

Son düzenleme:
Herkes mahra’nın ve tunahan’ın babası kadar pasif olmayabilir, meazallah şahsen benim çocuklarımın başına aynısı gelse değil yerini değiştirmek, İT katliamı yaparım. Sonra gider paşa paşa yatarım.

Ne de olsa çocuklarımızın can güvenliği devlet “büyük”lerinin umrunda değil.
Demek ki sende katliam yapma potansiyeli var. (Ben demiyorum sen diyorsun.) Seni durduran tek şey kendi çocuklarının başına gelmemiş olması.(Ben demiyorum sen diyorsun.)

Senin mantığına göre bile şalvarının paçalarından bile bencillik akıyor.(Bu da benim yorumum olsun.)

Hangi yazdığım yalan da zoruna gitti.
Süleyman degmez bununla kavga etmeye, onun salvari ve sakali dan belli degilmi nasil bir tarikatci oldugu. Yönetime sikayet ettim kendisini, bakalim ne olacak.

Hem müslümanim der hemde kolayca katliyam ede bilecegini söylüyor terbiyesiz. Ha insan ha hayvan, ikiside Allahin verdigi cani tasiyor, sen kimsinde o cani almaya kalkiyorsun.

Üçüncü gün bugün kırmızı açık yara gibi duruyor ama bir solüsyon sıkıldı onun rengi.

Yeniden oradan tüy çıkar mı dedim genellikle çıkar dedi veteriner. Bakalım ne olacak.

Dosyalar

• IMG_20250811_143658.jpg
    IMG_20250811_143658.jpg
    64,4 KB · Okunma: 12
vay canına sokakta kıyamet koptu yine kedi değil köpek sanki hayvanat yine bir kediye saldırıyor. fırladım dışarı ama gece vakti bulmak imkansız ancak bağırarak korkutup kaçırdım.

Kötü kedi Şerafettin bunun yanında Garfield gibi uysal kalır.

benimkinin yarasının çevresinin kıllarını kesti veteriner yüzü akmış Terminator'e benzedi :)

Alt komşu ön balkona boydan boya tente sistemi yaptı gündüz güneşte açıyorlar. Her kedi gibi bizim evin meraklısı da bakarken tenteyi galiba yer sanıp üzerine atlamış ve sonra geri gelmiş. Tabi bu durumu önce bizim alt komşuya gittiğimde onlar söylemişti. Yok falan demiştim ama geçenlerde bu tente açıldığında dedikleri yerde tırnak izlerine benzer izler gördüm. Bugün diğer komşu da bahsetti onlarda görmüş düştüğü zaman. Artık nasıl çıktıysa geri çıkmış. Düşmesi durumunda başına gelecek durum tabi ki üzer ama adamların tentesini yırtsa çok daha farklı üzülmeme sebep olacaktı. Şimdi tenteyi açtıklarını görünce koşturup içeri gidiyor.

Şu da kudurmaya hazır şarj oluyor

Geri