Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@Burak Altaç Hayvanda hiç bulunmadığı bir ortama çıkmanın gerginliği oluyor, en ufak uyarandan korkup bi tarafa doğru koşmaya çalışıyor ve tasmaya yük binince canının yandığıyla kalıyor. Sonrasında tutup çantaya koymaya çalışırken ayaklarındaki minik hançerlerle seni de parçalaması olası. Ben tasma takılı şekilde salına salına yürüyen bi kedi görmedim şimdiye kadar.

• Beğen
@Burak Altaç Hayvanda hiç bulunmadığı bir ortama çıkmanın gerginliği oluyor, en ufak uyarandan korkup bi tarafa doğru koşmaya çalışıyor ve tasmaya yük binince canının yandığıyla kalıyor. Sonrasında tutup çantaya koymaya çalışırken ayaklarındaki minik hançerlerle seni de parçalaması olası. Ben tasma takılı şekilde salına salına yürüyen bi kedi görmedim şimdiye kadar.
Bakacağız artık :)
Arkadaşım canı yanmasın diye azıcık gevşek bağlamış. Kediler sıvıdır. Zeytin de ilk gürültüde akıp kurtulmuş taşmadan. Bu boluda ormanlık bir yerde oluyor. Bir ay sonra bulundu.
Arkadaşımın kedisi salina salina yürüyordu taşma ile istanbul minibüs caddesinde. Görseniz o kadar doğal, sanki olması gereken tasmayla kedilerin yürümesiymiş gibi. Yani nadirde olsa tasma ile şiir gibi yürüyen kedi gördüm olanca gürültü patırtı içinde
Şimdilik evde alışsın diye çok sıkmadan bağladım..

• Beğen
Ofiste baktığımız kedi 🐱bana özellikle aşırı uysal davranıyor kendini sevdirmek için ayağa kalkarak kafasını sürttürüyor avucuma patileri ile elimi tutuyor hiç tırmalamadı yanlız kediyi en kaliteli kedi mamasına alıştıramadık mevsimine göre Güvercin,Fare, Kertenkele ,Keklik , Bıldırcın yakalayıp getiriyor yemiyor da tek yediği peynir, yoğurt, mercimek çorbası,Brokoli çorbası,Süt, Konfleks, sütlaç.IMG_20210725_065826.jpg

Benim kedi adını hak eden hareketler sergilemeye tam gaz devam ediyor. Bayramın 1.günü gece yanımda uyurken cam balkondaki aralıktan kendisini 3.kattan boşluğa bırakmış. Gece 23:30 gibi komşu aradı evde bulamayınca aşağı inip baktım ve kedi olduğunu gördüm. Gece veterinere gittik üst dudağında küçük kan dışında bir şey yok dediler. Eve geldim zaten korkmuş olduğundan yanından ayrılmadı, sabah tırnaklarındaki kırıklar dikkati çekti kendim tırnak makası ile düzelttim. Şuan eski formuna geldi ev içinde koşup sandalye devirip sağa sola atlamaya devam ediyor. Kediden dolayı cam balkonu açamıyorum dün patisi kadar yer aralıktan patisini sokup camı açmış ve yine balkon kenarında oturuyordu. Bugün komple kapattım file aldım onu bekliyorum.
Her hareketi ile ismini hak ediyor tam bir "Eşkiya"

Dosyalar

• IMG_20210721_162805.jpg
    IMG_20210721_162805.jpg
    75,1 KB · Okunma: 52
@gmfaruk bütün kediler zekidir. :)
Kesinlikle katılıyorum süper zeka bu kediler. Benim kedi eğer kilitli değilse pencere ve cam balkonu patisi ile açıyor. Her seferinde kapattığım cam balkonun korkuluklarında buluyordum bir kaç kez açarken gördüm şimdi kilitlerini geçiriyorum. Birde boynuna minik bir çanı olan cep numaramın olduğu isimlikli tasma taktım. İlk 1-2 zilden dolayı rahatsızdı ama artık umurunda değil yerini bulmada çok faydası oluyor.

Geri