seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 18.001
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Bunlar Bermuda Şeytan Üçgeni gibiler hocam.269037 dosyayı görüntüle
Meksika çıkmazı
ŞİMDİ BU KEDİNİN FOTOSU DÖVME YAPILMAZ MI?Kedilerin bu denli akıllı olabileceklerini tahmin edebilmek biraz zor aslında. Kafasına buyruk, umursamaz, vurdumduymaz yapıları ikinci tercih olarak gözükebiliyor hayvan beslemek için. Çünkü insanları anlamadıkları düşünülüyor. Totoro beyi otur, yat, pati ver ve çak komutlarını öğrettim. Zamanla ve sevgiyle olmayacak hiç bir şey yok. Videodaki ayağım için üzgünüm 😅😶🌫
Uzun zamandir evden calisiyoruz, bizimkisinin en sevdigi yer hanimin bilgisayarinin fan cikisi. Yatiyor sicak havanin altina, butun gun orada takiliyor.
269438 dosyayı görüntüle
Hollanda'da kedileri çağırırken nasıl sesleniyorlar acaba? Bir belgeselde denk gelmiştim de, farklı ülkelerde değişik seslerle çağırıyorlardı, ilginçti.
Gezmiyor Burak. Bende aynısından aldım ama olmuyor. 2-3 sefer sonra sende vazgeçip bu takılı kucakta gezdirirsin.Uzun zamandır Şans'ı dışarıda gezdirme niyetim vardı. Sahilde çayırda çimende gezsin istiyorum. Bugün sırt tasması aldım. Evde taktım, baya alıştı. Yarın sahile kadar çanta ile götürüp, tasma ile sahilde gezdirmeyi planlıyorum 😀
270019 dosyayı görüntüle270020 dosyayı görüntüle