Kedim şuan 3 - 3,5 aylık bir şeyleri ısırmasını aştım sayılır lakin doymak bilmiyor. İlk zamanlar tek seferde bir mama koyuyordum ara ara gidip yiyordu. Sonra hem veteriner hem de çevremden kedi besleyenler 2 veya 3 kez azar azar vermemi önerdi bu şekilde vermeye başladım. Yalnız ne zaman masaya oturup yemek yemeye başlasam ya üzerime atlayıp masa çıkmaya çalışıyor yada ince bir ses tonu ile sürekli miyavlıyor ağlıyor gibi. Geçenlerde ziyarete ailem geldi, ben işteyken aynı gün içinde 1 tane kabak dolması, kuru mama, peynir, dondurma (tatlı vermeyin dememe rağmen) yemeklerin suyundan ne varsa yemiş. Hala öyle devam ediyor hatta 100gr yavru kedi yaş maması almıştım fiyat o dönem uygun gelmişti. 1 tanesini rahatlıkla yiyor, ki bunu yediğinde gündüz de mama yemişti. Farklı forumlardan da baktım günlük 70-100 gram mamayı 10 aylık kedi yiyormuş. Konu hakkında öneri, yardım her türlü fikre açığım.
Bu arada adını yaptığı tırmalama, kablo kemirme, ayakkabıları kemirme, her türlü yol kesip haraç almasından dolayı Eşkiya koydum.
267510 dosyayı görüntüle