Çetin ŞAHİNÖZ
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.848
- Bisiklet
- Sedona
@Mehmet Metin Levent bu korkunun üstesinden nasıl geldiniz? Eşim de kedilerden, köpeklerden korkuyor... Korkuyu atması için komşumuzun aldığı yavru kedi var; üç dört günde bir falan onu sevmeye gidiyoruz; ben kediyi kucağıma alıp iyice tutuyorum, o da sırtını falan seviyor; bakalım atlatabilecek mi? Siz nasıl bir yöntemle atlattınız?39 yaşıma kadar hayvanlardan korkan biri olarak, son 5 yıldır hayvanların dünyasını geçte olsa deneyimlemiş biri olarak size başsağlığı diliyorum. Kendisine güzel bir hayat yaşamasına yardımcı olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Her canlı maalesef, doğar yaşar ve ölür. Kendisi de bu döngüyü tamamladı. Üzülmeniz, yasını tutmanız gayet doğal. Bir 30 gün içinde yazın son mahsülü bir yavru kedi ile yaşamınızda bir kediye daha şans verin olur mu? Thalassa da mutlu olur böylelikle.
Çok güzel kedi. Şişman birde üstüne üstlük. Yumuşacıktır yeminle. Onu böyle hamur yoğurur gibi sevmek lazım.Birbirimizi çok sık görmezdik ama neyse ki bir kahvenin kırk yıl hatrı vardı. Ben anlatırdım Olivya dinlerdi.
211584 dosyayı görüntüle
Şişko, yumuşacık, meraklı mı meraklı ve biraz fazlaca insanımsı geliyor bana. Ama pasaklının teki. İyi ki benim kedim değil![]()
ragdoll irkina benziyor.
internette arastirdigim zaman benzer teorilerden bahsediliyor. cia'in insan genlerini bu kedilere aktarildigina inanlar yok degil![]()
Altlarına birer Giant versek bildiğimiz CCC Pro Teamdeki Greg Van Avermaet ve şürakası gibi bahar klasiği koşacak tipleri var211589 dosyayı görüntüle
Bu da benim 3 aydır baktığım aile. Şimdi bayağı büyüdüler anneleri patiliyor artık.