Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
@Edip Dinçer sizin kedicikler çabuk büyürler şimdi. Ne haldeler? Merak ediyorum :)

@EmreDurmaz

Keşke Kayseri'de olsaydınız bir yavru daha sahiplenmiş olurdum.

Hazır yeri gelmişken söyleyeyim Kayseri'de sütten kesilmiş yeni yavru kedi sahiplenebilirim. Umarım Dumanımızla sorun yaşamazlar..

@Uğur S.

Bir sabit dursalar çekeceğim fotoğraf ama geldiğimden beri beygirler gibi koşturuyorlar...

image.jpg
Bu son resim galiba :(
@Edip Dinçer seninkiler ne alemde büyümüşlerdir merak ettim :)

• Beğen
Tepkiler: pulka ve Uğur S.
Fotoğraf yüklemek için illa ki web sitesi üzerinden mi link girmek gerekiyor ? Bilgisayarımızdaki fotoğrafı nasıl yükleyeceğiz ?

@Ömer Ş. Hocam çok teşekkürler. İnsan bazen bakar kör oluyor ya hani, aynen öyle oldum. "Cevapla" butonu sarı dolgulu olunca yanındaki butonları görmedim hiç :(

Fotodaki benim kedi değil ama sevimli bulduğum için paylaşıyorum. :)

Dosyalar

• IMG_3746.JPG
    IMG_3746.JPG
    64,3 KB · Okunma: 27
  • Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
@Ozan Güneri
Ne cesaretmiş kediyi tek başına balkona çıkabilmesine izin vermek delilik. Bir ara evdekileri kandırıp sokaktan kedi sahiplenmşitim yaklaşık 6 ay kadar baktık sonra başkasına vermek durumunda kaldım evdeki baskı yüzünden. Tek başına evde bıraksam dahi camı aralıklı bırakıyordum balkonun kapısı hep kapalı oluyordu hatta akşamları balkonda oturucaksak bile yanında duruyordum sürekli gözüm üzerinde oluyordu. Bir gün annem açık bırakmış kapıyı evi yana döne arıyorum püskül yok teyzeme yan daireye geçmiş balkondan yan daireyi bi güzel gezmiş dolaşmış salam kokusuna gelmişti poposuna bi şaplak yedi sonra benden aklım çıktı bişey oldu diye. Her evde bulunması gereken bir canlı. İnsanların kedilere karşı ön yargıları bulunuyor fakat evde beslemeye başlayınca ne kadar akıllı ve nankör olmadıklarını karakterlerinin olduğunu anlıyorsunuz.

@Mehmet Levent

Bi an ben bu fotoğrafı ne ara çekmişim yahu! dedim :) Bizim yavrucakla aynılar :)

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
Geri