Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Bizim karşı komşunun kedisinin gözü kara.Eşim bu gün uyardı sahibini.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Scudo
@Ozan Güneri

Bizim kedimizde dışarıya çok çok meraklı. Evimiz zemin katta ama balkondan aşağısı 3-4 metre mesafe var. Açık cam/kapı bulduğu anda dışarıdaki kuşlara ve haereketli cisimleri avlamayı çalışıyor kendince. Ne yapacağız bilmiyorum nasıl kontrol edeceğiz tavsiyelere ihtiyacım var. :( Hani bi merakla fırlayıp gitse ne yaparız bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
@Mehmet Levent

Pencereler ve kapılar pimapen. 5 pencere +2 kapıya sanırım dediğiniz gibi sineklik alacağız. Çok meraklıyız bu konuda açık cam pencere görmesin koklamaya başlıyor etrafı :)

@Mehmet Levent

Bizimki perde sesine dayanamıyor perdeler açıldığı zaman koşup koşup cama çarpıyor heyecandan :D

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
@vraptor sineklik alırken yalnız cok ince sık telli almayın sık olsun fakat kalın telli olsun yoksa sinekliği de yırtabiliyorlar tırmana tırmana

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
@Orhanalkaya

Uyarınız için teşekkür ederim dikkate alacağım :) Konumunuzda Kayseri de yazıyor varmı kayseride tanıdığınız bir yer ziyaret edelim alalım sineliğimizi :)

sineklik kalın da olsa tutan yerleri cok sert olmadığı için acabilir kediler.Dısarıya çıkma eğilimi varsa kedinizin takip edeceksiniz.Bizim minnoş tek gözü yok.Diğer gözü hasarlı.Dışarda yaşama şansı yok.Çokta korkak bir kedi.Bir sene boyunca balkonda sabahları hava alıyordu işe gitmeden önce. Bir sabah uyanınca çıkardım dışarıya evden cıkarken baktım yok balkonda .Atlamış aşağıya.Muhtemelen kuşun böceğin peşine düştü.1hafta sonra ümidimizi kestikten sonra bulduk tarlaların içinde.Tırsmış kalmış. Çok uzattım.Kısaca eviniz yüksekteyse veya insana gelmiyorsa kediniz kontrol edeceksiniz.

Şuan bizimkiler izin vermiyor evde kediye ama gelecek yıl eve çıktığımda kendime böyle güzel küçük yavru bir kedi alacağım :)

Latif Ç. nickli arkadaşın paylaştığı gibi küçük sevimli mümkünse beyaz bir kedi. İnşallah paylaşacağım bu konuda resimlerini.

Bunlarda benden olsun :) Bir aralar kedimdi Coşkun. Diğeri de rahmetli Yakup yeğenimin deyimiyle Hemistır faresi :D

Dosyalar

• 101_0493.JPG
    101_0493.JPG
    111,6 KB · Okunma: 46
  • ËmRË KÄYÄ(153).jpg
    ËmRË KÄYÄ(153).jpg
    166,6 KB · Okunma: 43
  • 100_0284.JPG
    100_0284.JPG
    54,8 KB · Okunma: 44
  • 100_0298.JPG
    100_0298.JPG
    68,5 KB · Okunma: 44
Sabahları pati darbeleriyle usul usul uyandırılıyorum. '' Acıktım bana mama ver! '' diyor :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Ghost
image.jpg

Bu arkadaş merhamet öğretilmeyen çocukların eline düşmüştü, ortaboyda bi Köpeğin önüne konulmuştu kavga etsinler diye. kedinin arka ayakları tutmuyordu buna rağmen ön Ayaklarıyla Köpeğin üstüne yürüyordu. En sonunda dayanamadım Alıp eve çıkarmıştım. ( beklememin sebebi annem asla izin vermiyordu) annem de kedinin halini görünce normal olarak gerektiği gibi hiç bi şey demedi. Bi kaç gün baktım ama belden aşağısının Felç olması bizi çok zor durumda bırakıyordu ( tuvalet sorunu)
En sonunda veterinere bıraktık...

Lütfen çocuklarınıza merhameti öğretin...

@Ozan Güneri

Kedilerin yeşillik yeme ihtiyaçları olduğunu duymuştum. Burada ki videoda saksıda ki bitkiyi yemeye çalıştığını fark ettim. Büyük olasılıkla bu ihtiyacını gidermek adına saksıya çıktığı anlaşılıyor. Kedi otu denen bir bitki var, kedi besleyenlerin evlerinde bu otu bulundurmaları gerektiği söylenir. Sanırım çim gibi yetiştirilebiliyor. Kediler yuttukları tüy vs gibi zararlıları bu otu yiyerek kusup dışarıya atıyorlarmış.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
Kiz arkadasimin bir disi bir de erkek kedisi var. Disi 4 tane yavruladi. Dogum oncesinde veterinere birakti su an yavrular 2-3 haftalik falan. Haftasonu anneyi ve yavrulari alip eve goturucez babalarinin yanina. Fakar problem şu ki yavrular sutten kesilince sahiplendirmek istiyoruz. Anne sari baba sari haliyle 4 yavru da sari. Sahiplenmek isteyen olursa ki 1 tanesini ben alicam; 3 yavruyu sahiplendirmek isteriz. Dogumdan bu yana veteriner gozetimindeler. Haftasonu aldigimizda fotograf gonderebilirim almak isteyen olursa. Petshop tarzi bir yer var Besiktas'da kedi yavrusu da satiyorlar oraya vermek zorunda kalicak kiz arkadasim sahiplendiremezsek. Kiz arkadasimin annesinin rahatsizligi sebebiyle disi kedimiz bile evden gidebilir maalesef. Istanbul/Besiktas civari isteyen olursa haftasonu itibariyle foto gonderebilirim ve sahiplenebilirsiniz isterseniz.
Bilgilerinize arkadaslar...

@Ghost

Aynı durumda, 3 aylık bir kedimiz vardı, biz de veterinere götürdük, uyutalım dediler, izin vermedi annem, yaklaşık 10 yıl, altı bağlı biçimde yaşadı, sonra eceliyle vefat etti. O durumda bir insan olmuş olsaydı belki çoktan hayattan vazgeçerdi, ama o kedi hayatı o şekilde benimsemişti, hiçbirşey onun için sorun olmuyordu. Hayatı zorlaştıran insanlar.

Geri