Scudo Sports

Kazada son drum (kötü)

Acil şifalar dilerim, umarım en güzel şekilde iyileşirsin ve tekrar bisikletine kavuşursun :in:

Scudo
Çok çok geçmiş olsun bence en sıkıntılı kısmı atlatmışsınız çünkü ameliyat olana kadar ister istemez psikolojik bir sıkıntı oluyor olduktan sonra iyileşme süreci daha rahat geçiyor. Umarım hiçbir sıkıntınız kalmaz ve bir an önce pedallı hayata dönüş yaparsınız :)

terslik olmazsa bugün akşam taburcu oluyorum. bacağımda şişlik oluştu dün, bugün çıkmadan önce boşaltırız orayı dedi doktor.. :)
şimdilik değnekle yürüyebiliyorum. galiba 4 hafta kadar böyle devam edecek...

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
taburcu oldum arkadaşlar. evdeyim şu an. egzersizler verdi doktor. bi an önce eski halime kavuşucam inşallah.

@Mehmet Ergene

Ekrem'in kaza haberini görünce aklıma gelmişti seninki. Düzelmene sevindim. Umarım tekrarı olmaz. Tekrar geçmiş olsun..

Geçmişlerrr olsuuunnn. Kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.
Saygılar.

evde tıkılı kalmak acayip sıkıcı. oyun falan oynamaya başlıycam herhalde yavaştan.
ne zaman değneksiz ayağa kalkıp rahatça yürüyebilicem acaba ..

abi sen moralini bozma iyleşcem de yeter vücüdun isteğine uyucaktır bana kalırsa öenmli olan istemek.bence doğru orantılı bunlar.sağlıkla.bir kaç aya düzelirsin inş okadar futbolcu ne sakatlıklar geçiriyor.koşup atlıyor zıplıyor.tedavi ve kontrollerini kaçırma herkezden sağlam olucağından şüpem yok.

@Mehmet Ergene

mehmet kardeşim istersen geleyim sırtımda gezdireyim seni canında sıkılmamış olur olmadı yanıma bir aynakol alırım göbek hizamda tutarım sende pedallar gibi yaparsın.hasta ziyareti iyidir zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ergene
@Mehmet Ergene

Mehmet, geçen gün sporcu bir arkadaşla konuşuyorduk, bisikletle gezerken...çapraz bağ ameliyatı olmuş zamanında...iyi beslenme ve sıkı antremanla 35 günde spora dönebilmiş, önce salonda kondisyon bisikletiyle tabi...iyi beslenir, güçlendirme antremanlarını da dikkatli ve düzenli yaparsan spor yapabilecek sağlığa kavuşursun...acil şifalar tekrar

benim şu an istediğim şey değneksiz rahatça yürüyebilmek sadece. sporun acelesi yok. sıkını yaratan menisküsün de yırtık olup dikilmesi sanırım. onun iyileşmesi sürüyomuş biraz galiba... ama ne kadar. p.tesi olsa da kontrole gitsem.

Çok geçmiş olsun , kısa zamanda iyileşirsiniz umarım...sanki bende kendi durumumu paylaşmalıyım gibi hissettim...:( yaklaşık 3 ay önce bisikletimle sahil yolunda antremana çıkmıştım, 30-35 km/hız la giderken karşı şeritten gelen bir araç beni görmeyip otoparka girerken son anda farkedip çarptı, sürüklendim...feci bir duyguydu.. bu bende trafiğe çıktığım kısa mesafede hep bi tedirginlik yaratıyr şimdi, bunun dışındada 3 aydır diz kapağımda sekme oluyr...doktorum, amerikan hastanesinde, ayda 1 denememi istiyr ama düzelmiyr.kıkırdak ezilmesi oldu sağ diz kapağımda...)tabiki bu da değil tek sorunum...

@ida degirmenci

geçmiş olsun size de
kıkırdak en uzun sürede iyileşen dokulardan biriymiş. bi an önce düzelirsiniz umarım.

• Beğen
Tepkiler: ida degirmenci
bugün kontrole gittim. şuanki durum iyi. ama malesef bayramdan sonra iş hayatına dönebilirmişim. sporu sormadım zaten ona da muhtemelen 4-5 ay derdi. uzun bi süre uzak kalacak gibiyim.

Geri