Scudo Sports

Kazada son drum (kötü)

Merhabalar Mehbet Bey,öncelikle geçmiş olsun diyorum ve Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Haberiniz tüm bisikletseveleri üzdüğü gibi beni de çok üzdü,umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz,eski sağlığınıza kavuşursunuz.
İyi haberlerinizi bekliyoruz.
(Gebze Pedal Gurubu ile birlikte Büyük Ada Turu düzenlemiştik ben o turdan Emrah YILMAZ)

Scudo
Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz Mehmet Bey.. Geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun mehmet,umarım çabucak atlatır eski sağlığına kavuşursun..
Allah hepimizi korusun.

Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Çok geçmişler olsun.Pozitif düşünmesi çok zor ama iyiki daha kötüsü olmamış.En kısa sürede yollara dönersiniz inşallah

büyük geçmiş olsun Mehmet bey. buradan durumunuzu bence yazın moral desteğe tüm arkadaşlar devam eder.
saygılar

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım hemen iyileşirsiniz. Birşey sormak istiyorum acaba kaza nasıl gerçekleşti. ve şunu yapsaydım ya da şunu yapmasaydım böyle olmazdı dediğiniz neler var. Şu anki tecrübeleriniz bizlere çok şey kazandıracaktır.

Büyük geçmiş olsun!

Mehmet moralini yüksek tut, sen bunu kısa zamanda atlatırsın ve yine bereber turlarız. Kaza yaptığın yer gerçekten çok tehlikli bir virajdı ve trafikte yoğundu Allaha şükür daha kötü sonuçlanmadı. Bir an önce iyileşmen dileyiyle sağlıcakla kal kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@bahadır76
Biz ucuz atladığını düşünürken bu haberle bir kez daha üzüldük. Bizim üzüntümüz bir yana bence moralini yüksek tutmalısın. İbn-i Sina'dan bugünün modern tıp okumuş herkesin tastikleyeceği gibi olay kafada bitiyor. Ne kanserli hastalar var sen öleceksin dedikleri halde tedavi ile beraber morallerini yüksek tutarak iyi olmuşlardır.

Ne diyelim kardeşim benim, Allah acil şifalar verir inşaallah. Sonra yine gezeriz hep birlikte. Yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka bizimle iletişim kur. Benim telefonum sitemde yazmakta.

Sevgiler, saygılar...

fizik tedavi konusunda ihmale gelmez sorunlarınız olmuş, çok büyük geçmiş olsun.
bu kazaları duydukça ancak bisiklet için ayrılan yollarda bisiklet sürmenin tek yol olduğunu düşünüyor insan.

Umarım en kısa sürede eskisinden daha sağlıklı bir şekilde yollara dönersiniz...

Lütfen moral seviyenizi yüksek tutmaya çalışın...

Geçmiş olsun genç kardeşim.Mesaj başlığın oldukça moralinin bozuk olduğunu yansıtıyor.Şunu bilmelisin:İçinde bulunduğun yaş,değil kırık çıkık ve yırtılmayı,yeni baştan bir Mehmet bile çıkartır.Beşeri tarih,binlerce On Binlerce mucizevi iyileşme örnekleri ile dolu.Kaldı ki sizin iyileşmek için mucizeye falan ihtiyacınız yok.Şimdi çok canınız sıkılmış ancak bir bisiklet sevdalısının en büyük silahı sabrı ve kararlılığıdır.Her yokuşa,her varışa ve her karşı duruşa odaklanıp,dimdik yürüyebilmesidir.Hiç asmayın yüzünüzü ancak beyniniz ne isterse vücudunuz onu yapar unutmayın.Şimdi var gücünüzle vücudunuza her şeyin yolunda olduğu mesajlarını iletin.Önce kendiniz inanın buna.Doğada başka hiç bir canlıda olmayan büyük bir güçtür "İnanç" sarılın o ipe ve kurtulun o kederden.

Büyük geçmiş olsun inşallah biran önce iyleşip ayağa kalkarsın

Geri