Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.121
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
dediğinizde haklısınız. benim ışıklarım var fakat gündüz olduğu için yakmamıştım. acaba karşıdan gelenin veya arkadan gelenin görmesi için sürekli yakmak mı gerek. hatta gündüz yola değilde tam karşıya karşıdan gelenin gözünü oysun diye dikmek mi gerekli diye düşündüm.
ahmet abi kaskı görünce sen aklıma geliyorsun.@fatihgocmez geçmiş olsun.
değişme zamanı gelmiş o halde Fatihahmet abi kaskı görünce sen aklıma geliyorsun.tekrardan teşekkür ediyorum.
hocam şimdi arkadaşla konuşurken farkettim 2 freni de asılınca bisikletin arkası havaya kalktı yani direk arabaya ilk teması ben yaptım. bisiklet yapsaydı dediğiniz gibi en azından bisikletin jantı hasar alırdı.Öncelikle geçmiş olsun hızınız tam olarak 50 km değildir. 50 Km ile direkt çarpsanız ön jantınız en azından büyük hasar alırdı refleks olarak frenlere bastınız büyük ihtimalle. Gündüz bile olsa ön ve arka ışık yanacak benim prensibim bu. Dün sürüşe çıktım ön ışığın sarjı bitmiz gündüz olmasına rağmen aşırı rahatsız oldum. Bisikleti görmüyorlar. Benim diğer hayatta kalma taktiğim yan yoldan çıkan arabalar çıkmadan önce dikkatttt diye avazım çıkana kadar bağırmak. Sizin hızınızın o kadar yüksek olacağını tahmin etmiyorlar. Ne kazası yaparsanız yapın mutlaka tutanak tutturun. Ambulans gelince mutlaka hastahaneye gidin. En büyük sıkıntı ambulansa bisiklet almıyorlar.