@Gökhan Akkaya o an basiretim bağlandı, olay aslında şöyle; ben karşıya geçerdim o kadar yakın değildi minibüs ama önüme araba çıktı durdum yolun ortasında sonra devam ettim sola kaçmaya arkamdan hızla bir minibüsün geldiğini biliyordum çünkü 2sn önce kafamı çevirdiğimde onu görmüştüm, "olayın nasıl meydana geldiğini anlayamamışsınızdır" dedin ya aslında anladım bu sefer kaçısın yok gittin dedim herşeye hazırlandım yan düşmeyim diye gidonu topladım acı kornayı ve fren sesini duyunca bıraktım kendimi, düşerken arabayı aradım belki duramaz altına girerim kaçıyım diye Allahtan durmuştu ucuz atlattım
Arkadan bir araç çarpacağına emin olduğum an bisikletin üzerinden atlarım. Muhtemelen araba olmayan bir tarafa doğru. Önümüzdeki 50 yıl sonunda bisikletlere turbo konulup kaza anında turbo ateşlenerek öne doğru yada havaya doğru zıplayıp arkadan gelen araçtan kurtulabilir. Dronu yapan bunu da yapabilir.
Geçmiş olsun sana bişey olmamış ama resmen ders niteliğinde bir kaza arkadaşın dediği gibi bunu izleyenlere de ne yapmamaları gerektiğini göstermiş oldun
Ayna tavsiye etmeyen arkadaslara ben ozellikke tavsiye ediyorum..simdi ayna var ayna var..muhakkak tumsek ayna tercih edilmeli..kucuk kibar olmali..dedigim gibi köyün delisi gibi gostermemeli...has! akilli olmaya calistikta ne oldu, en iyisi deli olmak.
Ayna alin hayata baglanin..kamu spotu gibi oldu ama oyle.
Büyük geçmiş olsun. Şükür bu şekilde atlatılmış bir kaza. Kask aynasının ve sinyal için kolların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Onlarsız dönüş yapmamalıyız.
Geçmiş olsun kardeş sana tavsiyem şoför ile konuş bisikletin tamirinin yapılamayacağını yapılsa bile neredeyse sıfır fiyatına geleceğini söyle ne kadar para alabileceğini öğren ona gore bir yol haritası cizersin gerekirse bisikletin sağlam parçalarını satar soforden alacağın paranın da üzerine bir miktar koyar yenisini alirsin
@Owlknife
Hadi hayırlısı bakalım tekrardan yollara düşünce konuya foto bekliyorum senden bu gün 15 kmlik bir sürüş yaptım arkamdan gelen kamyonlarda ve kavşakta kazan aklıma geldi denwkki bilinç altima yerlesmis .
Geçmiş olsun burada birilerini suçlamak ve akıl vermek bence gereksiz,,,,,,,, hiçbir insan bile bile birine çarpmaz.şöför seni hastaneye getirmekde ısrarcı olması sevindrici,, tekrar tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Neyse ki kazaya karıştığın araç sürücüsü iyi bi insanmış.Çünkü bu günlerde böyle insanları bulmak zor oluyor kaza olduktan sonra daha insanı dövmeye çalışıyorlar...
Çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Hem sizin için hem de sofor için üzüldüm. Onun içinde üzücü bir durum olmalı. Ufak sıyrıklarla atlatmanız sevindirici.
Sevgiler
Çok geçmiş olsun
İyiki videoyu koydunuz gerçekten hepimiz için ders niteliğinde ve böyle yüksek süratle seyredilen büyük ana yollar ne kadar tehlikeli.
Ölümden dönmüşsün geçmiş olsun. Kask olmasa muhtemelen ciddi şeyler olurdu. Ucuz atlatmışsın çok ciddi kaza olmuş hatalı olan sensin otobanda sinyal veren araba çok azdır, sana en az 5 sn mesafe lazım birdahikene buna dikkat etmelisin. Sağ şeritte hiç araba kalmayacak, orta şeritte de gelen araba en az 3 sn mesafe de olacak. Tekrar büyük geçmiş olsun.