Scudo Sports

Kaza yaptım - triban 500 yardım eder misiniz?

@Owlknife arka janttaki hasar cok buyuk degilmi..yani sadece yamulma ise duzeltilebilirmi acaba..uygun fiyatli rulmanli bir gobekle yuruyecek hale gelirmi dusunuyorum..

Scudo
@isocan çember kırıldı göbek teller sağlam onu tamir edip sonra kullanabilirim belki yeni jant almayı düşünüyorum tekrar tellerin örümü vs yine bi jant parasına gelecek çünkü

@Serkan Mıstınoğlu microshift viteslere uyar mı peki?

@Owlknife çok geçmiş olsun kardeşim
ben kask aynası tavsiye etmiyorum kucucuk ayna gormeye calısırken dıkkatın dagılıyor.en iyisi omuz kontrolu
bisikletin içinse duz hesap vites set ve jant seti gerekir oda yeni bisiklet parası.mınımum jant ve aynakol alayım desen yine 750 tl yi bulur.diyeceğim o ki yeni bisiklet alıp masrafın bır kısmını adamdan istemek en mantıklısı bence.

@Owlknife
E5 derken anayol olarak bahsetmek istedim aslında....

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
3a20217fbc48fec867f64ad73d6d6a93.jpg

Benim bisikketimdeki gizli ayna. Çok iyi gösteriyor. Kafa bile çevirmiyorum. Tavsiye ederim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
aboov cok gecmis olsun. siz daha sola yaklasirken korna sesi gelmeden ben dedim bismillah kaza geliyor. oyle bi sola cikis yok :(

• Beğen
Çok geçmiş ben de benzer Bi kaza atlatmıştım. Neyse ki şansınız varmış benimki çarptı kaçtı beni yolda yatar vaziyette bıraktı vatandaş. Hasarı çok dert etmeyin, tekrar çok geçmiş olsun. Yukarıda Serkan beyin yorumuna ben de katılıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Çok geçmiş olsun

• Beğen
Dostum öncelikle çok geçmiş olsun, videoyu gerçekten üzülerek izledim.

Her zaman söylüyorum, İstanbul gibi trafiğin çok yoğun ve hayli düzensiz aktığı şehirlerde mutlaka ama mutlaka ayna kullanmamız gerekiyor. İster yol bisikleti kullanalım ister şehir bisikleti; bunun bir önemi yok. İnanın can güvenliğimiz, imajımızdan daha değerli. Ben 2014'te ilk bisikletimi aldığımdan beri bir gidon aynası kullanıyorum. O ayna sayesinde hem şehir içi hem de şehirler arası yollarda onlarca kazadan kendimi kurtardım. Aynam olmasa o gün arkamdan dikkatsizce gelen kamyon bana kesin çarpacaktı. Aynam olmasa o gün o yol ayrımında kesin bu tip bir kazaya uğrayacaktım. Aynam olmasa... bu tip örnekleri daha çoğaltabilirim. Çok basit bir aksesuar ama hayatımı defalarca kurtardı.

Özet: Özellikle şehir içi kullanımda mutlaka ayna kullanın. Gidon veya kask aynası, fark etmez. Arkanızı kollayın, yeter.

ArabalArla isaretlesip bakisip hatta el kolla izin isteyip gecmek gerekir siz dogrudan onune atlamissiniz, oyuzden olmus kaza, ama dedigim gibi bundan sonra artik iletisim icinde olun arabalar ile elinizle bir dakika diye isaret yapin mesela, gecmis olsunlar efenim.

aynasız araba kullanamam sensör kamera falan hikaye ama bisiklette ayna bana göre dikkat dağıtmaktan başka bi işe yaramıyor hele kask aynası görmek istedigim yeri kafamla nişan alcam ölçcem de vs vs. omuz kontrolu en hızlı ve güvenlisi.her şeyin bi rajonu var ya basarsın geçersin tum gucunle yada durursun beklersin o anda ayna olsa o aracı görecek mi yavas gıderken görüpte kaçabilecek mi hayır tabiki. ayna merakım vardı baktım kı fıyasko kullanmayı bıraktım.bu olay bana ve herkese ders olsun böyle yerlerde dikkat edelim ki inşallah kimsenin başına gelmez.

• Beğen
1 ay sonra bisikletim de deneyeceğim. Sonucu paylaşırım.

(link)

@Owlknife Çok geçmiş olsun. Sana bir şey olmasın da gerisi mühim değil. Sakat kalabilirdin, düşüncesi bile korkunç.

@nuruasakir
Aynen hocam katılıyorum çok dikkat dağıtıyor.

@bisikletebin
Hocam bu şarjı çok yer sanki :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Denemeden bilemeyeceğim :) Adamın başına icat çıkarma derlerdi icat çıkarmak lazım hazır çıkartılmışı varken ıcatı denemek lazım.

202903-p2.jpg

(link)

Kardeşim bu kadar kazadan beladan, hatalarından bahsedildi ama ben farklı bir şey sormak istiyorum sana müsaaden olursa.
Kaza anında ne hissettiğini merak ediyorum, yani arkadan hızla gelen bir cisim küt diye sana çarpıp bisikletinle birlikte seni savurunca ne hissettin?
Gerçi olayın nasıl meydana geldiğini bile anlayamamışsındır, beklemediğin bir anda gelip çarpıyor.

hocam geçmiş olsun. iyi ki ciddi bir hasar almamışsınız. özellikle yol ayrımlarında çok dikkatli olmalıyız.

Geri