Scudo Sports

Kaza ustune gittim kaldirimda bidaha vurdular canim ulkem

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@tolgax3
Kaza olmuş almadan gel ama sakin 25 30 yap ben hiz beton mikseri korna kamyon olsun böyle istemiyorum bitti olur geç şimdi gelir polis olur herşey.

;) ben bu dili çözdüm şimdi siz düşünün

@tolgax3 büyük geçmiş olsun dostum. Geçekten ucuz atlatmışsın. Çok umutlu değilim ama belki şu videonun bir faydası olabilir

Neredeyse hicbir sey anlamadim. :)Sadece kaza yaptiginiz anlasiliyor. Sanirim heyecandan ve sinirden boyle yazim hatalari yaptiniz. Butun yazdiklarinizi okudum ve "ne okudum ben" dedim. Sonra ikinci kez okudum. Telefondan yaziyorsunuz bu yuzden bende de oldugu gibi Turkce hafflerin bir kismi cikmiyor ama imla soz dizimi tamamen hatali. Eger hakkinizi arama yoluna basvurursaniz bu dili hakkinizi aramaya calistiginiz yer de anlamaz.
Simdi gelelim asil meseleye. Bisikletliye davranis biciminde haklisiniz ama daha dikkatli olup bisiklet kullanmaya devam etmemiz gerekiyor. Hemen pes etmeyin:harika:

14 yıl Türkiye de bisiklet bindim. Hem de İzmir gibi bir şehir de. Tanrı'ya şükür hiçbir araç bana gelip çarpmadı. Tabi bu bana karşı davranışlarının iyi olduğu anlamına gelmesin [emoji16] Buna rağmen ben çok araçla kazaya karıştım [emoji856] Suçun geneli bendeydi bu kazalar sırasında [emoji38] Tamam vatanımın insanı (en azından bazıları) saygısız, vurdumduymaz, bencil ama sonuçta vatanım başka. Özlem kötü bir şey [emoji20]

Cemal Ç.

@Birhan K.

kardes benim dil turkce ben kalktim gitdim arkadan vurmus polis geldi nabıyon dedi gaza bastik kopkop necmi arkadan carpti niye dedi durmuyon dedim bende virgul kalmamıs sonra dedi git ceza yazacam virgul al ama hepsi guzel hadi :ssrtcbya:!!!!

@tolgax3
Allah aşkına paran olsa ne fark edecek :) Bu şekilde kimseye derdini anlatamazsın zaten. Yinede çok teşekkür ederim, cidden çok eğlendim :) Konu inanılmaz.
@atasoy
Krize girdim şu yorum yüzünden :D

lwbsti.jpg

@efeozataSayın üyeler ben bunu da anlayamadım af buyurun. Konu ciddi mi, goy-goy mu onu düşünüyorum artık [emoji57]

Cemal Ç.

En baştaki yazıya göre moderatör yazıyı silmiş. Sanırım imla hataları yüzünden (imla yok ne hatası :D) . Başınızdan geçen olaylar kötü sanırım, hiçbir şey anlamadığım için ne kadar kötü olduğunu bilmiyorum. Polisle konuştunuz, sonra sağ sol gittiniz bir yerlere, sonra bir yere 25 30 gidiyordunuz karşıdan bisikletçi mi geldi yoksa sprinter siz miydiniz anlamadım ancak sonra tampona güm çarptınız bir de arada psikoloji analizinizi yapmışsınız. Limitsiz filmindeki adam sizsiniz sanırım :D

@tolgax3
Kafka'nın Dönüşüm'üne bir gönderme var burada ilk okumada görememişim o_O:harika:

"Gregor Samsa bir sabah bunaltıcı düşlerden uyandığında, kendini yatağında dev bir böceğe dönüşmüş olarak buldu."

Bir Ford'un WV'e çarpıp tampon dağıttığını anladım ben de bir yerde [emoji16]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bu başlık bir sosyal deney bence..

Saat 23.30 gibi uykum varken okudum nasıl kaçtıysa hala uyuyamadım. Ona rağmen tek anladığım arkadaş kanatlı bi hayvan misalı otobanda uçarken camı çok yassı spor arabaya çarpıp sekip bi ticarinin camına yapmışmış

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri