Scudo Sports

Kaza sonrası yamulan jant

Jantın fotoğrafını çekemiyorum ama çize bilirim237807 dosyayı görüntüle
Evde olmadığımdan çekemedim göçük 1 2 milimetre

Benim bisikletçim bu tarz göçüklerin akort yardımıyla düzeltilebildiğini daha önce belirtmişti. Resimde hayli büyük görünse de, mesaj içeriğinde birkaç milim çökme olduğunu belirtmiştiniz. Bence sizin yapabileceğiniz bir şey değil; çözüm yine bisikletçiye gitmekte gibi...

Scudo
Jantın fotoğrafını çekemiyorum ama çize bilirim237807 dosyayı görüntüle
Evde olmadığımdan çekemedim göçük 1 2 milimetre
Basarili calisma, bizim aslana benzemis
images

Bence ugrasma yedege koy, al bi tane aynisindan.

Merhabalar iyi günler Bisikletim santosa marka benim iki problemim var
1- bisikletde yokuşta ve pedala abanınca kuş sesi gibi ses geliyor arkadan
2-bisiklet hız kesiyor sürerken pedalı bıraktığımda arka fren durduk yere çalışıyor bisikleti duraklatıyor hızını kesiyor
Bisikletçiye gösterdim jantın yamuk dedi sürtüyor falan dedi Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum iyi günler

Konuyu hortlatıyorum bu gün kaza yaptım bisikletle ön teker yamuldu, teker yolda gitmiyordu bisikletçime götürdüğümde yaptı teker düz gibi duruyor sizce böyle kullanabilir miyim bir sakıncası var mı ve fren diski yamulmuştu onu da yaptı fakat onda hafif bir yamukluk kaldı ve balataya sürtüyor sorun teşkil eder mi?

@erhan erhan Çok teşekkür ederim hocam, sorun balata ayarındaymış diskteki yamukluk düzelmiş. Tekrardan teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Bisikletim mosso marine 20 2d kemik jant ve disk frenli gecenlerde arkadasimla giderken kopekler kovalamaya basladi sonra dustum kalktim baktim bisiklete zincir atmis onu hallettim cevirdim bide ne gorim jant 8 ciziyor nasil yapilir acaba degismesi mi lazm tamor olurmu internnetten batim ama bilgi bulamadim akort ayari fln mi yapilmasi lazim videoyuda koyim bisikletin hali bu kac para tutar acaba ortalama.

@Siyar155 jantın durumu çok kötü geçmiş olsun
Bildiğim kadarıyla 2 tane senaryo var
1.si jant göbeği değişecek
2.si akort ayarı lazım
Ama sen bekle benim sözümle bişey yapmaya kalkma hemen
Diğer arkadaşlar daha detaylı yardımcı olacaktır

@Siyar155 Videoyu her başlığa atmasanız da görürdük biz :)

Akor olmaz. Jant tri-spoke. Bisiklet bu:

1603715922366.png

Merhaba,

Ufak bir kaza yaşadım ve ön jantım yamuldu. İlk başta komple jant seti almam gerektiğini sanmıştım ancak sonradan yalnızca jant çemberi alıp jantı ördürebileceğimi düşünmeye başladım. Özetle bu jant işinden hiç anlamıyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.

Geri