Merhabalar,
Düzenli olarak 3 yıldan fazla sürüş yapıyorum, çoğu zaman grup sürüşü zaman zamanda yalnız yaptığım sürüşler oluyor. 10 Şubatda Tuzla’dan Bostancı yönüne grup sürüşü ile dönerken 29 km hızla kontrol kaybı ile düştüm, sağ kol dirsek ve bilek arasındaki iki kemikten biri parçalı kırıkla hastaneye kaldırıldım, platin takılarak ameliyat sonuçlandı, 40 gün atelde kalan kolumda sinirlerde hassas sonucu fizik tedavi ile desteklenen kolum 3 ay gibi bir süre de çok şükür eski haline geldi. Bana artık bisiklet binmezsin diyen çevreme verdiğim cevap bu deneyimle daha güvenli binerim ve binmeyede devam edeceğimi inşAllah oluyor. Diyeceğim şey, kaza riskli her zaman var o korku ile binecekseniz bu çok zor bir durum bunu zihninizde hallediyor olmanız gerekir, benim yolda ki çukuru arkadan gelen arkadaşlara işaret ederek gösterme sonucunda kontrol kaybı ile kaza oldu, ama bir gün öncesinde yorgundum çıkarkenki bunu bilmeme rağmen çıktım hata bu, insan en iyi kendisini bilir kesinlikle böyle böyle bir durumda sürüşe çıkmayın algılamanızın çok iyi olması gerekiyor, ayrıca mola verdiğiniz yerlerde ağır kesinlikle yemeyin sürüş sonuna saklayın bunu bu da çok önemli, ve yolda ki çukuru hız varken elinizle işaret yaparken çok dikkat edin gerekiyorsa göstermeyin sesle uyarın. Yaşadığınız her şey deneyimdir ve bunu sonra ki sürüşlerinize transfer ederseniz kesinlikle işe yaratacaktır. Allah esirgesin korusun hepimizi.