Scudo Sports

Kaza hikayesi ve tecrübe paylaşımları

ilk posttaki motorla devrilme tecrübesi çok ilginç.

iki defa düşüp de kötü bişeyin olmaması da sevindirici. yani benim mondialim vardı dandik çin malı, onla bile durdugum yerde düşssem kesin sakatlardım kendimi

Scudo
Başlığı okuduktan sonra yıllar önce geçirdiğim bisiklet kazası geldi aklıma.:) 10 yıldan fazla olmuş. Pinokyo bisikleti mi ve o günleri tekrar hatırlattı için teşekkürler :) #inndream

@Gökay Tuğrul
Teşekkür ederim [emoji4]

Hocam saygılar geçmiş olsun benim bir sualim olacak cuma günü bisikletimle bir araca arkadan carptim ve aracta maddi hasar meydana geldi bununla ilgili aracin kaskosu karsilar mi masrafi yoksa ben mi ödemeliyim masrafların bedelini cok teşekkürler saygılar

Bundan birkaç yıl önce caddede hızlı bir tempoda giderken cadde kenarında park halinde ki bir aracın kapısı aniden açılıverdi haliyle bende kapısına son hız vurdum.:)benim kapının üstünden savrulmam bir yana arabanın kapısı 180 derece ön kaputun oraya yanaştı içinden bir çift indi.Adam haliyle önce arabasına baktı :)) erkek olunca boyle oluyor iste neyse kadın kocasina kızdı ben yerde yatarken arabaya baktığı icin sonra adam yanıma geldi.Gidon diyaframima fena vurmustu nefes almak gittikçe zorlasiyordu.Ben kendime geldiğimde adamla birlikte tekme atmak suretiyle kapıyı eski haline getirdik:)) daha önce de bi tanıdıgim aynı şekilde vefat etti gidon karnını parçaladı. siz siz olun arabaların yanından geçerken içinde insan olup olmadıgina bakmadan fazla yanaşmayın erkek adamın arabası değerli oluyor :))

bu haber yeni sayılır, aynı şekilde adam arabadan çıkar çıkmaz kapısını göz ucuyla bi kontrol ediyor, genç kafasını kötü vurmuş asfalta

@kahverengi

büyük geçmiş olsun arabalara güven olmuyor her daim kendimizi garantiye almalıyız ..

Geri