Scudo Sports

Kaz Dağları'nın Nabız Atışının Hissedildiği Yer DALAK SUYU #3

Mustafa bey, güzel fotoğraflar ve anlatımınızla Dalaksuyu'nu da tanımış olduk. Bu mevsimde bile çok güzel olan ormanın bahardaki hali nasıl olur acaba? Görebilecek miyiz? Sizi ve arkadaşınızı kutlarım bu güzel tur için, en kötü salınız böyle geçsin... :)

Scudo
Harika bir doğa ve nefes kesen bir gezi paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa AKAN
Bisiklet tutkusu doğa severlikle buluşunca işte böylesi harika kareler ortaya çıkıyor.Emeğinize sağlık..

• Beğen
tek kelime ile mükemmel bir tur gerçekleştirmişsiniz.resimler bir harika.bu turlardoğa içerisinde gerçekleştirilince farklı bir keyif veriyor.ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Mustafa kardeşim harika yerler miş yıllardır oralara gelir giderim bir türlü nasip olmadı görmek belki bir gün kim bilir paylaşım için teşekkürler
ali albut
saygılar

Ne güzel bir gezi. Fotoğraflıyacak birisinin olması da ayrı bir hava katmış. Bazen insan pedal çevirmenin zevkinden fotoğraf çekemiyor.

Fotolar çok güzel aynen geziniz gibi. Paylaşım için sağolun...

çok güzel bir gezi olmuş gerçekten bol pedallar ve sağlıklı günler sizin olsun.

Çok güzel bir gezi ve çok hoş fotoğraflar elinize ayağınıza sağlık.Yorucu ve zorlu bir tur olduğu aşikar. Dalak suyunu bulamazsaydınız üzülürdük, nihayet bulmuşsunuz ve sudan içebilmişsiniz. Tebrik ediyorum ve turlarınızı bekliyorum. Malatyadan çok çok selamlarımızla

Mustafa bey mükkemmel bir gezi olmuş kaz dağları gönlümde yatan yerlerden biridir. Bu gezinizden sonra kesinlikle karar verdim. Musait olduğunuz bir hafta sonu gelip elinizdeki rotaları mümkün olduğunca beraber pedallamak isterim. sizin de musait oldugunuz bir zamana programı yapalım.

Selamlar,

çok güzel bir gezi tabiat ile baş başa harika bir gezi olmuş, rakım arttıkca kar sizi karşılıyor görüntüler fotograflar süper.. emeğinize ayağınıza sağlık.. paylaşım için teşekkürler...

Geri