Scudo Sports

Kayseri'de bisiklet yolu... (Örnek çalışma)

Bravo! Kayseri'ye 16 sene evvel gidip 1 ay kalmıştım. O zamanlar bisiklet kullananların çokluğu beni şaşırtmıştı, oldukça düz yolları olan, bayırı olmayan bir yer diye hatırlıyorum Kayseri'yi bu anlamda bisikletin bir ulaşım aracı olarak kullanılmasını belediye değerlendirmiş. Umarım bu düzenlemeyle daha çok insan bisiklete ilgi duyar.

Acaba bisiklet kiralamak ne kadarmış? Bisikletler kötü duruyor diyeceğim ama anlaşılan hem çalınma riskine karşı hem de reklam alabilme kabiliyetine bağlı olarak basit model seçilmiş.

Scudo
Bisikletlere gerek yok, sadece bisiklet yolları yapılsın Türkiye'ye yeter bile. Kayseri'de ki bisikletseverler keyifini çıkartıyorlardır bu yolların.

modernleşme adına harika bir adım, bu çalışmada emeği geçen herkese burdan teşekkürler, tabi bizim de görmemizi sağlayan kardeşimiz sana da teşekkürler...

harika bir çalışma

süper yaa!! acayip memnun oldum .artık ürgüpteyim ki kayseriye çok yaklaşmışken en kısa zammandda kayseride bi tur düzenlemek lazım. kayserili bisiklet dostlarına duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: osman yalçın
@Serkan Eyüpoğlu

Bisikletler kötüde olsa bizim için bisiklet yolu daha çok önem taşıyor fiyata gelincede

BİSİKLET İÇİN NE KADAR ÜCRET ÖDENECEK?

Kartın okutulup bisikletin alınmasıyla birlikte, bisikletin kullanım süresinin de başlayacağını vurgulayan Özhaseki, “Bisikletin ilk 20 dakikası ücretsiz olacak. İlk 20 dakikadan sonra maksimum 2 saate kadar olan her 20 dakika için 50 kuruş ücret alınacak. Ücret, 2 saatten sonra her 20 dakika için 1,5 TL olarak uygulanacak''

kayseride bu işlere emeği geçenleri tebrik ediyorum, darısı tüm memleketim şehirlerine diyorum... sağlıcakla kalınız...

• Beğen
Tepkiler: Volkan YILDIZ
Örnek bir çalışma darısı diğer şehirlerimizin başına

gerçekten Kayseri Belediyesini kutlamak gerekiyor. Tebrik ediyorum ben. Darısı diğer illerimizin başına. Ama nerdee :(

• Beğen
Tepkiler: Volkan YILDIZ
başkanımız haseki gösterişi sever ki basketbol şampiyonası zamanında bisiklet yolları dubalarla falan ayrılmıştı sonra söktüler. :)

ne güzel bi de yolu diğer araç trafiğine kapayacak engel konsa daha güzel olur tabi böylesi her şehrimizin başına :)

Darısı İzmir, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm şehirlerimizin başına :)

ya arkadaşlar süper bir uygulama olmuş bu fakat aklıma bir şey takıldı kiralanan bisikletlerin geri bırakılması nasıl bir sistemle sağlanıyor yani kötü niyetli insanlarında aramızda olduğunu düşünürsek o bisikletlerin kullanıldıktan sonra geri götürülmesi nasıl sağlanılıyor.?

çimenli tramvay yolu gördüm ya :) başımın tacıdır emeği geçen...orada madımak bitse yerim (mecaz)

@mert yazgan

hollanda ve almanya'daki gibidir sanırım

@mert yazgan
Elimizdeki kartı makineye okutunca bisikletin kilidi açılıyor ve ilk yarım saatlik ücretsiz süre başlıyor.yarın saatten sonra her bir saat için 50 kr alınıyor yanlış hatırlamıyorsam.Ve en önemlisi çalınma ihtimaline karşın 500 tl limitli kredi kartı isteniyor kaybis e başvururken :)

Geri