Scudo Sports

Kayseri

@Ali Osman ALPARSLAN

doğrudur kardeşim biz öle pek planlı hareket edemioruz malum dersahanesi olan war okulu olan var arif abinin orada rasgelirsek aklımıza eserse bi sivas cad. bi beştepeler yapıoz :D:D:D:D:D

Scudo
Merhabalar Arkadaşlar,

Kayseride faaliyet yapmak istiyorum.Hafta sonlarının yanısıra cuma günleride boşum.Günü birlik faaliyetler olabilceği gibi kamplı bir kaç günlük faaliyetlerede yapabilirim.(Ekstrem faaliyetlerde dahil.)Erciyes üniversitesi çevre mühendisliği 3. Sınıftayım.

@Harun Zafer Ertürk

Merhabalar, ben Sivas da okuyorum Çevre Mühendisliği 2. sınıf. 22 ocaktan sonra 38 gün kayseride olacağım. Sen de müsaid olurasan turlar düzenleriz. Bu arada 3. sınıfta Erciyes Üni de olabilirim yatay geçiş planım varda:rolleyes:
Selamlar

@mziyaeddin

hayırlısı inşallah mehmet. bende bikeyi toplayım birlikte turlarızzz scott scall 60 vat kısmetsa anu almayı planlıyorum

Selam arkadaşlar ben mehmet.
Bir kaç sorum olacak bisiklet almak üzereyim baktığım modeller bianchi elit,bianchi rain,whistle 1053 v bianchiler pahalı whistle fiyat olarak uygun geldi bana yalnız fazla tanımıyorum bu modeli,kullanan arkadaşlardan yardım almak istiyorum,ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler.

@Harun Zafer Ertürk

Selam harun bende ozan izmir deu çevre mühendisliğindeyim bende sömestırda 1 şubat gibi orada olacağım bisiklet olmayacak yaza inşallah ama erciyese snowboard a gideceğim katılabilirsin hem tanışmış oluruz.

@halil ibrahim ayyıldırım

Geçmiş olsun halil bisikletini toparlarız sende birşey var mı?

Geri