Scudo Sports

Kayseri

yarın saaat 10:00 a kadar harun haberi olmassa ben 10:40 Da Migrosun Önünden alırım sizi 10:40 da orda oluursanız ama ..

Scudo
tamam olurum 10 40 meydandaki migrosun onunde..orduevi karsısındaki migrostan bahsediyorum..10 40 ta ordayım..

@pitgabba

Tarık abi 10:30 da migrosun önünden alırım birlikte geçeriz :D biraz geç gördüm kusura bakmayın...

CAMUR DOLu BİR GÜNDü Cok Güzel GEcTi Buarada Halil 2 kez Düüşerek GüNün Güvercini Oldu VE YILIN YÜVeCİNLİgine ADaY :D

Ben Dedim size oraya girmeyelim diye :D bisiklet 12 kilodan 15-16 kiloya çıktı :) Kondisyonum olsa biraz daha süper olur , bu arada ayağım daha iyi emre :) fotoğraflar gelsinde face'e atalım :)

fotoları burayada ekleyinde gorelm ya. ztn gelemedm bari fotolarına bakıyım :)

burdanda paylşrız .YARIN NE YAPYORUZ..:D

25.Nisan Arka YolDan ALİ DAĞINA CIKACAGIZ KATILMAK İSDEYENLER SAAT 09.00 DA ALMERİN ÖNÜNDE OLABİLİRLER

arkadaslar sizden bu performansı diger haftada bekliyorum ben pazartesi gelcegim icin herseyi kacırıorm :S

@E-mr-E

hacıı benim bi suçum yoktuki o düşmelerde spd nin azizliğine daha doğrusu çamurun azizliğine uğradım.ayakkabı pedala ne girio nede çıkıo.ama temizleyince mükemmel oldu. :D:D:D bu arada güvercinlik filan yok :boese157: :boese157:

@OzzYMKL

Biz teşekkür ederiz Ozan abi...Güzel bir gezi oldu...En yakın zamanda görüşürüz inş...:) :)

Ben cumartesi yada pazar ali dağına tırmanmayı düşünüyorum,Başka biyerde olabiliri

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Bende gezilerinize katılmak istiyorum fakat açıkçası kendime güvenemiyorum. Meydandan Talasa kadar gidince bile nefes nefese kalıyorum. Performansım olmadığı içinde gezilerinize katılıp baltalamak istemiyorum. Eğer biraz yorulmayı göze alabilirsem cumartesi günü yapacağınız Ali Dağı gezinize katılmak isterim.
Biraz bilgi alabilirsem geziniz hakkında daha iyi olur benim için.

-Ali Dağına arka taraftaki patika yoldan mı tırmanmayı planlıyorsunuz?
-Toplam, tahmini olarak, kaç km yol yaparız?
-Sabah kaçta başlayıp, kaçta dönmeyi planlıyorsunuz? Daha net bir şekilde kaç saat hareket halinde olacağız:)
-Dağ tırmanışında ortalama hızlarınız ne oluyor? Performansınızı öğrenmek için soruyorum ona göre gelip gelmeyeceğime karar vereceğim de.

• Beğen
@mgazi

Ben şuanda Kayseride değilim dolayısıyla Ali Dağ tırmanışına katılmayacağım.
Eğer meydandan Talasa gitmek sizin için çok zorlu oluyorsa Ali Dağı tırmanışı çook daha zorlu olacaktır. Hep yokuş çıkıldığından dolayı vites genelde 2-1 (2. ayna 1. ruble) çıkılıyor. Siz 1-1 ya da 1-2 şeklinde çıkabilirsiniz ancak. Eğer tura katılmayı istiyorsanız. Bu gün de dahil olmak üzere her gün kendinizi yormadan (bu çok önemli) Yukarı Talas yapmanızı tavsiye ederim. Zaten yokuş dik olduğundan ortalama hız yüksek olmayacaktır.
Eğer çıkarsanız yanınızda güneş güzlüğü bulundurmanızı tavsiye ederim inişte göz sulanmasıyla karşı karşıya kamamanız için:in:

Dağ yolu yanlış hatırlamıyorsam 6.5 km olması lazım. Yani toplam 13 km dağ yolunda bisiklet kullanacaksınız. Meydan-Kartal-Talas Caddesi-Komando Caddei-Gökkusağı da 7.5 km Gökkuşağı ile dağ yolu arasının kaç km olduğunu unuttum:D

Mehmet verdigin bilgilerden dolayı teşkrlr.eger hava şartları uygun olursa,Performans gezisi olmıyacaktır. Yukarı talasa kadar bisikletle sonrası elimize almamız gerekecek arka yolu tercih etmemizin sebebi daha yakın olması.yukarıdada bir cayip inebiliriz..

• Beğen
Geri