Scudo Sports

Kayseri

Scudo
@Harun Zafer Ertürk

MÜsait olursanız Pazartesi olabilir..

13:00-14:00 sularında once celil in oraya ugrar,ordan uni icinden talasa dogru cıkarım..ilgililerin dikkatine!!

@Harun Zafer Ertürk

Abi kusura bakma gelemedim...Ben çalışıyorum...Çıkış saatim belli değil o yüzden bazen geç çıkıyorum...Dün eve saat 21:30 gibi gelebildim ancak...Ama bunu telafi ederiz inş...

@ismailbay

valla abicim benim korkarak indiğim yerden Kasım abi ön kaldırarak inicek nerdeyse fren die bişe bilmio :D sadece kapatıp gidio bide rampa aşağı pedal çevirio :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: ismailbay
Hava actı Bugün Yukarı talas yapacagım varmı.?katılmak isdeyen

arkadaslar onumuzdeki hafta icin gezi var mı? bnde katılmak istiyorum. kyk da kalıorm.

@Harun Zafer Ertürk

ben pazartesi orda olucam smdi memleketteym. pazartesi gelip bsikleti alıcam. bikacta malzeme alcam sonra acıgım aynen. fakat kayseride bisikletle gezi yeri fln bilmiyorum. onereblecegm byer yok smdilik . sizn onerilerinze acıgım bnde :)

@Harun Zafer Ertürk

Cuma günü yukarı talas cumartesi ali dagına cıkmayı düşünüyorum başka plan varsa bana uyar ....

bnde konyaslıım fakat erciyeste okuyorum. kayserideki bisiklet faliyetlerini desteklerm :)

beyler bnde yol bisikleti alarak katıldım kayserideki bisikletciler arasına gezi haberlerini nerden alcaz?

Geri