Scudo Sports

Kayseri

@Mustafa ÖZKARA

Benzetiyor olabilirim ama ! geçtiğimiz pazar talas osmalı çay bahçesinde gördüm gibi seni :) Avatarından biraz benzettim.

Scudo
@OzzYMKL

Aynen bununla kurtulduğuma seviniyorum.Kronlu abi emekli albay imiş Adı Gültekindi.Çok cana yakın birisi.Ayrıca belirtmekte fayda var kondüsyonu çok iyi ve iyi tempo tutuyordu.Hatta Birlikte bisiklet sürecek birilerini bulamamaktan yakınıyordu.

Bu cumarteside bir faaliyet yapmayı düşünüyorum.Ama gidilecek yeri belirlemek lazım var mı tavsiye edebileceğiniz bir yer git gel en fazla 100 km yi geçmemeli ama :D

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
@Harun Zafer Ertürk

Herkes gezecek birini bulamamaktan yakınıyor bi bağlantı kuramadık doğru düzgün.Yamula barajı taraflarına doğru gidebilirsiniz toplamda 100 ü bulur ama tesis falan yok herşeyi yanınıza almanız gerekir.inişli çıkıilı güzel yerler var ya da göze alırsan erciyese çık baya sulandım gittiğimde yol kuru kenar taraflar kar süperdi.

• Beğen
@OzzYMKL

Haklısın gerçekten.Aslında kondüsyon için erciyes iyi olur.Arka aktarıcıyı cumartesiye kadar değiştirip gideyim bir erciyese...

@Harun Zafer Ertürk

Mutlaka yol ve rüzgar durumunu öğren git çünkü hisarcıktan sonrasında hava değişik olabiliyo.

Merhaba cumartesi tur yapılırsa kesin gelirim. Bu sefer uyuya lamıyacağım:D Hatta şimdi ısınma maksatlı ufak bi tura çıkıyorum
Görüşmek üzere

bildiğiniz gibi arka vitesi kırmıştım. Kayseride baktım ama bir yerde vardı oda pahalı idi.Oyüzden bugun internetten sipariş verdim.Ancak cumartesi gelir kargo en erken. Bu yüzden cumartesi gidemiyorum.Ama bundan sonra birleşelim mutlaka faaliyet yapalım.

• Beğen
@Harun Zafer Ertürk
Anladım yine siz tarihi belirlersiniz bu aralar benim için bi sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Benim msn'im mziyaeddin_an@hotmail.com eklerseniz msn'dende görüşürüz.

@pitgabba

Yine ortalığı ateşledim hocam bu arada sizinle tanışıyor muyuz kayseriden misiniz istanbul yazıyorda profilinizde.

• Beğen
@OzzYMKL
Ozan efsanesin:in: Marta Sivasada yaz sana orada da bi tur yaparız:rolleyes:
@pitgabba

Hocam eğer Kayserideyseniz ben gelirim.

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
evet kayserideyim..ozan senle tanısmıstım sanırım zeynel in orda mavi corratec in vardı..benim scott um var ..yarın biz 2 kisi cıkıyoruz dolasıcaz yagmur da yagsa dolasıcaz.12 gbi universitenin ordan talasa gdiyor oluruz.ilgilenenlerin dikkatine..

@pitgabba

Ben ilgileniyorum:D İsterseniz çarşıyada gelebilirim, ben Talata oturuyorum.
Yarın büyük ihtimalle yağmur yağmayacak (link) detaylı bilgi alabilirsiniz.
Görüşmek üzere

ah ah tam oldu derken bende bisiklet yok :D neyse önemli değil kargo bugun yola çıktı yarın gelir elime. erken gelirse yaptırdıktan sonra talas'a bir uğrarım tanışmak için...

• Beğen
2 günlüğüne kayseriye gelmiştim , vaktim olmadığı için yazamadım buradan birde bisikletsizdim . şehrin içinde bisiklet park yerleri gördüm biride belediyenin önündeydi (gevher nesibe'nin karşısındaki), ankarada yaşayan biri olarak kıskandım valla. o bisiklet parkını oraya yapan - yaptıran kişiye teşekkür ederim.

@pitgabba

11:45-12:30 arasında o radaydım ama ne gelen oldu ne de giden:( Bende tekmaşıma Talas yaptım.

evet yaa ben de geciktim bi arkadas gelmedi bende talasta dolasmaya basladım sonra harun a rastladım beraber dolastık..bakmayınız kusuruma

• Beğen
@pitgabba

Neyse başka zaman turlarız artık.

Geri