Scudo Sports

Kayseri

merhabalar

final zamanı fazla foruma giremedim malum 3 olunca bitirme telaşı başlıyor...
cuma günü adanaya memlekete gidiyorum.Fakat 10 şubat gibi döneceğim.Bu tarihten itibaren hafta içi de dahil ( ders programının durumuna göre ) faaliyet yapabiliriz.En azından akşamları çıkarak günlük 20 km lik bir yol yapmış olurum.

Bu arada halil geçmiş olsun.Umarım sende bir şey yoktur.Bisiklet herzaman halledilir.
Ozan merhabalar umarım tanışırız fakat en erken 10 şubatta geleceğim. Bu arada board yapamıyorum ama erciyes'e her haftasonu giderim dağcılık yaptığım için... her hafta eğitim faaliyetimiz oluyor .

Scudo
@Harun Zafer Ertürk

Ben 1 mart'a kadar Kayserideyim.
Ne zaman derseniz bisiklete atlar gelirim;)

@Harun Zafer Ertürk

Allah arzı olsun harun abicim yok şükür bişeyim ama dediğim gibi bisikletin ön taraf pert durum da :( :( dediğiniz gibi sağlık olsun

selamun aleyküm halil ibrahim bben batuhan baenide aranıza (grubunuz varsa gruba )alırmısınız ben eskişehir - toki ıhlamurkentte otuyruom

@batuhan öktem

eyvallah hocam tabikide birlikte takılabiliriz fakat ben kaza yaptım ama yeni kadroya geçiyorum ayrıca bi grubumuz filan yok şu gün şuraya gidilio diye duyuru yapar emre filan müsait olan toplar malzemelerini filan geziye katılınır öle yani tanıştığıma memnun oldum bu arada:D
eski bisikletim KRON şimdiki ise inşallah HUSSAR :D:D:D

@halil ibrahim ayyıldırım

SEnde bende bisikleti toparlayana kadar ali iyi bi kondüsyon yapar senide benide gecer...

@E-mr-E

yok kardeşim kazadan sonra ben yürüyerek kondisyon yaptım o bana bayaaa bi giderrr :D :D :D
ayrıca fazla zorlayamam çünkü bi kaç malzeme daha çarpmanın etkisiyle HAŞAT olmuşş :D:D onları değiştirisem akarızzzz :D:D

Merhabalar Arkadaşlar

Ve sonunda memleketten döndüm 15 günlük bir ardadan sonra yavaş yavaş pedallamaya başladım.Fakat bu ararının bacaklarıma hiç yaramadığının farkına vardım.Hem bu yüzden hemde artık bisiklet forum'u takip eden bisiklet severlerle tanışmak için ufak bir tanışma turu yapmak istiyorum.Artık bir yerden başlamak gerekiyor.
Gelmek isteyen arkadaşlarla Ağırnasa pedallamak isterim.Fakat heyacanı artırmak için ağırnastan dönerken 1 km ilerideki turan kasabasından koramaz vadisine girip 4 km boyunca vadiyi takip ederek sivas yoluna çıkmayı planlıyorum.Tabi bunları yaparken büyük bir ihtimal üstümüz çamur olacak yada tekerimiz patlayacak ve acıkacağız.Bu yüzden tedarikli gelmenizi öneririm.Unutmadan hava 15 santigrad derece ,hisssedilen ise 13 derece olacak güney yönden ortalama 15 km/s hızla esen rüzgarıda belirteyim.Gelecek arkadaşlar bana ulaşırlarsa sevinirim.

Buluşma yeri Meydandaki migrosun önü Saat 9:00

@Harun Zafer Ertürk

Ben katılmak isterdim. Mesajını yeni gördüm ve geciktiğimi anladım:(. Başka bi turda görüşürüz umarım:rolleyes:

@Harun Zafer Ertürk

Şu an izmirdeyim ama galiba snowboard a giderken gördüğüm trek li arkadaş sendin sırtında büyük bir çanta ile gidiyordun şimdi olmadı ama yaza görüşürüz inşallah.

@OzzYMKL

Evet o bendim.

Meydanda bekledim 30 dakika ama gelen olmayınca kendim çıktım yola...
İpeksarayı geçince petrolde hem ihtiyaçlarımı karşılamak hemde lastiklere 50 psi hava basmak için girdiğimde kron bisikleti olan bir abi geldi... (yaşı 47 imiş ).Beraber ağırnas yerine sarımsaklı barajına kadar gittik.Dönüşte çamurdan dolayı olsa gerek arka aktarıcı tekerdeki telllere sıkıştı ve kırıldı.1 km yürüdükten sonra elle düzeltmeye karar verdim ve zorlada olsa düzelttim.Vites değiştiremeden 21. viteste 30 km sürmek zorunda kaldım ama çok güzel bir faaliyet oldu. Umarım daha güzellerini sizinle yaparız.

@Harun Zafer Ertürk

Kötü bir tecrübe olmuş geçmiş olsun ensene zincir şaplağıda yiyebilirdin yine iyi yırtmışsın.Dediğin kronlu abinin adı ne ve de öğretmen mi acaba sordun mu mesleğini?

Geri