Scudo Sports

Kayseri

tabikide var,harekete merak var ama bisiklet yok,elimde dizilmeyi bekleyen bir kadro ve en az 350-400 tl para bulmam lazım....

Scudo
@Hüseyin Gencel

elimde istersen uygun fiyata vereceğim parçalar var çoğu sadece 3 kez kullanıldı mosso dizmiştim sadece 3 kez falan uzun yol gittim anlayacağın neredeyse hepsi sıfır parça kurban bayramında yada 15 tatilde döneceğim istiyorsan mesaj atarsın görüşürüz.

Ama süper fotograf cekinilecek yerler vardı.kafamkadar büyük taşların üsdünden hüseyin abi yardırıp iniyordu :D

@E-mr-E

inşallah yaza beraber yardırırız bizde:D

Kurban bayramında erciyese diycem ama kardan dolayı cıkamayız cıksak inemeyiz

@E-mr-E

biraz sıkı giyinsen çıkılır aslında ama tipi falan olursa kalırsın orda

:River-102 KADROMU SATIM KAPORASINI ALDIM:D

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
@E-mr-E

forumda güzel scottlar var kap bir tanesini bu arada kime sattın kadroyu??

Alabİlİrsem Epİc M4 DÜŞÜnÜyorum Yok Olamdi Scall70

@E-mr-E

epic m4 ne idi?hangi markanın nerede satılıyor?

Specialızed epic m4 aktifpedal da satılıyor muhdeşemşembi tasarımı var.

@E-mr-E

iyi bakalım haidi kaç para?
sıfır mı alacaksın?

@Mustafa ÖZKARA

Millette para var huzur var.Mustafa 150 tl ye temiz sedona borla buldum kadro düşünürsen.

@Mustafa ÖZKARA

eyvallah mustafa da kafam katışdı scott scall 70 mi ,yoksa Trek 8000 mi erkes farklı bişe söylüyor.

• Beğen
Tepkiler: zekixx
YARIN GAZİANTEP E GİDİYORUM .KURBAN BAYARAMINA GÖRÜŞÜRÜZ

slm ben aranıza yeni katıldım bisiklete merakım çok fazla .. sedona 761 im var bana bisikletçi olmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim ...

@OzzYMKL

Merhaba Abi Sedona Borla KAdro Kayseri'deyse bende almak istiyorum musti arkadaşımdır :D ha onun ha benim.. :D para hazır gibi bişey.

Bende kayseri'deyim.. başlık tam beni anlatıyor bisiklet turculuğuna merakım var ama öğrenci oldugum için bi o kadarda param yok. :)

@Ali Osman ALPARSLAN

farketmez önemli olan bu işe gönül vermen hepimiz öyle başladık bu işe ayrıca kayseriden tur bisikletçileri çıkması beni seferinde dahada sevindiriyor zaten az sayıdayız bir kişiyi dahi kaybetmemeliyiz.

Geri