Scudo Sports

Kayseri

@zekixx

Neyse abi kısmet dönünceye o zaman ama kurban bayramı ve 15 tatilde büyük ihtimal geleceğim görüşelim o zaman bisiklet olmasada tanışmış oluruz en azından.

• Beğen
Tepkiler: yaminkutlu
Scudo
Insallah gorusuruz. Dun hisarciga dogru ciktim, kayseride hava cidden cok kirli. Hemen hissediliyor bu durum. Binen arkadaslar varsa haberleselim yalniz zevkli olmuyor.

Abi keşke Kayseride olsaydım, ne güzel gezerdik.

Ozan internete girince bana mesaj atar mısın yada mesajlaşalım bi. parayı toparladım gibi. yardım lazım :) 0505 559 41 69 benim numara.

@OzzYMKL

yok kayseride gidecegim yer gibi biyer yok. bisikleti götüremiycem cünkü kadroyu sattım + yurtda kaldıgım icin başımaba bela olurdu

@E-mr-E

kadroyu sattığını unuttum bende yurtta kalıyorum güvenliğin oralara koyuyoruz problem olmuyo.

bizim burda güvenlik falan yok Allaha emanet:d

bu aksam fox masali, beyaz kaskli bir arkadas gordum. hizli gidiyordu durdurmak istemedim. taniyan varmi? sanirim bisikleti sedona 991 di.

@zekixx

zeki abi yanılmıyorsam o mustafa abi olabilir yada hüseyin dir bu iki arkadaş hız yapıyorlar yarışlara hazırlanıyorlar yani

@zekixx

hüseyin abidir büyük ihtimalle beyaz 781 i var

@zekixx

Kesin hüseyin abidir.

@halil ibrahim ayyıldırım

Hacııı senden bahsediyo olmasın 2008 kron konusunda :)

@M.S.S.

En iyi bisiklet elindeki bisiklettir benim bisiklette bir zamanlar külüstürdü her tarafından gıcırtılar geliyordu sabret birikim yap ve bisikletini sev

Bugun saat 17:10 sıralarında dersaneden eve giderken emirgan parkının orda 4-5 arkadşla karşılaştım ve durdum. Kendileriyle tanıştım. sedona,kron bisikletleri vardı. Kayseri'de akşam dışarı çıkan arkadaşlar varsa görüşelim. bugün görüştüğüm arkadaşların nicklerini bilmiyorum. buraya yazarlarsa görüp iyi olur. Benim bisiklet merida(xcr) maşalı amoeba hussar.

Geri