Scudo Sports

Kayseri

@Ali Osman ALPARSLAN

kadro zaten izmirden arkadaşımın istediğin zaman arkadaşla görüşür gönderirim

Scudo
@E-mr-E

nereye gidiyorsun gaziantep e bayrama kadar kim var orda hayırdır?dersaneye yazılmıyormuydun sen?

@OzzYMKL

evet gazianteb de dersane yatılıbiyer.

@E-mr-E

Kayseri kesmedimi oğlum?Bisikleti götürecek misin?

@Mustafa ÖZKARA

inşallah kişi sayısını artırmalıyız turcu az.

@Ali Osman ALPARSLAN

sıfır mı yoksa 150 ye var diyorum sana.birde ne zaman alacaksın söyle yardımcı olalım

Sizin Dediğiniz Bisiklet sadece kadro mu full mu? Eğer full ise sizle görüşelim alayım ben onu. para hazırda bekliyor. Benim dediğim 2. el 2007 modelmiş.

@Ali Osman ALPARSLAN

o zaman full ise git direk al kaçırma yalnız üzerindekileri bana yada başka arkadaşlara bi danış ona göre alırsın mustafa ya da emre orada olsaydı keşke.

@Ali Osman ALPARSLAN

kim satıyor tanıyorumdur belki.birde dikkat et bizim kayserililer trial yaparken çok sedona kırarlar o sedonalardan biri olmasın kaynaklı falan mı iyice bak.

msn adresini özel mesaj ile atarsan msn den görüşelim. kayseri'de değil alacağım bisiklet. bekliyorum mesajını.

@Ali Osman ALPARSLAN

Attım tamamdır.

@E-mr-E

Scott scale alm. kadrolarin hepsi aynidir, sadece renklerde farklilik var. Yani 70 ve trek 8000 assagi yukari ayni diyebilirim. Ama modelleri yeniyse benim tercihim trek olurdu.

Bu arada kayseride pek fazla suren goremedim, bir tane sivas cad. gordum fox masali bir arkadas. Hic kimse yokmu? Lutfen haber verin beraber surelim.

• Beğen
Tepkiler: E-mr-E
kardeş inşahha yeni bisikletimi dizeyim beraber süreriz.

@zekixx

abi tur yapan zaten sayıl kişi var çoğu dağıldı inşallah yaza orada olursan beraber birşeyler yaparız bu arada sen istanbulda değil miydin zeki abi?Yurt dışı alışveriş olayında da danışmam lazım ayrıca sana msn de eklemiştim seni.

evet gordum ekledim msn e. istanbuldaydim ama 2 ay icin kayserideyim ondan sonra askerlik var.

@zekixx

vayy zeki abi sende mi asker olacaksın ben askerlik nedir unuttum derken şimdi hapis hayatı yaşıyorum evde :eek:

Geri