Scudo Sports

Kayseri

Nörüyorsunuz gadasın aldıklarım :)

İstanbuldayım ama aklımda kalbimde hep memlekette biraz foto paylaşında hasretimiz dinsin :)

Scudo
@Osman İBİŞ
Naparsın istanbullarda gadasını aldığım :) hay hay neyin fotosunu istersen anında koyayım ;)

@Abdülsamed AKBULUT

valla istanbullarda ne işim var bende bilmiyom ama ne yaparsın :) valla sen neresindesin kayserinin gerçi neresi olsa farketmez memleketim olsun yeter ama :)

olabilir arkadaşlar pazartesi saat 4 te okulun önünde bulusalım derim işi veya müsait olmayan varsa yazsın ona göre bi zaman ayarlayalım :)

arkadaşlar ben carsıya gidiyorum bisikletle işin olmayan ve gçrüsmek isteyen mesaj atabilir 05076342822 :)

@Osman İBİŞ
Kardeş ben aslen Tokatlıyım ama doğma büyüme bura yani artık buralıyım:) sen okuyosun galiba orda, bitince gelirsin pedallarız gari :)

Aytaç numaranı aldım bi kontor yükleyim anında mesaj atıcam sana kardeşim ondan sonra gönlümüz ne isderse onu yapalım inş :)

@Abdülsamed AKBULUT

ben Kayseriliyim ama istanbulda yaşıyorum her yaz ordayım pedallarız :)

Aytaç yarın buluşacak olursak burda bildir kardeş çünkü kontorü yükleyemicem daha

ben kerem kayseride öğrenciyim bu sene bisiklete merak saldım herkese iyi forumlar

Yusuf Tunçer abimiz tur düzenliyolarmı acaba hani bizde Kayseriliyiz elbette katılırız ::D

@Abdülsamed AKBULUT

Bugün akşam özkayalar bisikletin gezisi var kardeşim bende orda olacağım :D

Uzun süredir motosiklet ve bisiklet kullanmaktayım. Bir süredir Kayseri'deyim ve daha 1 yıl kadar burada bulunacağım. Herkese Merhaba demek istiyorum.

Bu arada Kayseri'deki arkadaşların bir konuda yardımına ihtiyacım var. Eşimin göbekten vitesli bir bisikleti var. Bir süredir vites geçişlerinde sorun yaşıyor. Kayseri'de bunu tamir ettirebileceğim bir bisiklet servisi var mı? Şimdiden teşekkürler.

Geri