Scudo Sports

Kayseri

@mehmetsunu
Tabiki abicim bir ara tanışıp hep birlikde pedallayalım inş..:)

Scudo
bunu alım inşallah bir mani olmazsa bir gün pedalıyalım havalar az daha ısınınca=)

@oğuzhan demir
Hayırlı olsun kardeşim temiz asfaltlarda kullanman dileğiyle bol pedallar;). Şu havalar bi ısınaydı hemen sürelim inş.:)

oğuz hava bugün yarın ısınır e sende bisikletine kavuştun en kısa zamanda tanışıp gezelim inş çünkü çok sıkıldım artık :)

arkadaşlarla arada gezmek için bisiklet kiralamak isteyenler var.acaba kayseri de bisiklet kiralayan bir yer var mı bilgisi olan var mı?

Bende çok bunaldım kardeşim idman ve derslerden bi ara buluyum anında ulaşacağım sana:)

@oğuzhan demir
Evet oğuz ulaş artık bende bu aralar çok bunaldım sürekli ödev ders kaçacak yer arıyom bian önce çıkalım kardeşim

@Muhammed Durgut
Sanada Meraba arkadaşım hoşgeldin hangi mahallede ikamet ediyosun acaba ?

@Muhammed Durgut
iyi çarşının göbeğindesin bende yakınım zaten esenyurt tarafında müsait olduğun günlerde pedallarız inş

Tamam kardeşim bende donatıyom boyası halolduktan sonra bütün parçaları yeniden taktırcam tez elden biterler inş.

abdülsamet kardeş iletişimin önünde ikinci ögretimlerde duran mavi scott benim :)

@aytac yakar
Öylemiii :) la kardeş ben senle konusacaktımda fırsat bulamadım ordaki Bianchi leopard da benim gri olan :) bugün gelmiyorum ben ama pazartesi tanışalım inş kardeşim.

İletisimin onundeki Salcano city sportta benim :) ikinci ogretim.

@sami06
Ooo iyi iyi iletişimciler toplanıyo tamamen, bu arada city sport çok süper duruyo illa yol bisikleti aldıracaksınız bana yani :)

Geri