Scudo Sports

Kayseri

Scudo
Bende erciyesde iletişim okuyorum eğer müsait olursan bisikletle dolaşabiliriz :) bisiklet almışmıydın

Ben de merkezde oturuyorum. Lise de okuyorum daha :)

@Abdülsamed AKBULUT
yok kardeşim daha almadım şuan araştırıyorum alıyım da bi turlayalım :)

Oğuz bianchinin speed serilerinden çok güzel bisikletler var vede kronun bAzı modelleride çok iyi yinede sen araştr kardeşim inş tez zamanda birlikde pedallarız ;) :)

@Abdülsamed AKBULUT
Salcano 650 alıyorum kardeşim 1 hafta içinde elimde inşallah o zaman bol bol pedallarız:)

@oğuzhan demir
inş. Al kardeşim bisikletin daha şimdiden hayırlı olsun. bende Bianchi mi bu hafta resterasyona sokacam herşeyi değişecek inş tastamam olunca resimlerini paylaşıcam:)

Herkese merhaba ben de erciyes iletisimdeyim insallah bir ara bulusup pedallariz beraber

Ben de Kayserideyim arkadaslar her zaman gelebilirim tabi vize ve final haftasi haricinde. Bir ara bulusalim tanisalim gezelim.

@sami06
Sami bende iletişimdeyim sen hangi bölümdesin kardeş bide ikinci öğretimmisin?

Rts 3. Sinif evet ikinci ogretim. Kayseriden diger arkadaslarla da konusalim hem biraz turlariz hem de tanismis oluruz.

Bende hit 1 deyim i.ö arada bir bisikletle geliyorum bugünde gelcem inş tanışalım mümkün olursa

gençler aranıza eü i.f. hit master bir abinizde almak isterseniz bizde buradayız

Geri