Scudo Sports

Kayseri

ewewt kardeşim var scale 80 yeni aldım :) ben alparslanda calişiyorum gelirsen orda da görüşürüz sedef şekerleme de yalnız bu hafta işte yokum yaz okulu finalleri var ama görüşürüz inşallah :):)

Scudo
ali dostum sınavında başarılar, tükana uğrayacağım bi ara, orda görüşürüz :) Metin nerede buluşuyosunuz peki, grupça mı?

bazen forumun önünde buluşuyoruz bazen ise meydanda. Genelde 2 kişi oluyoruz ben ve semih abi(Discovery forması olan :D ).

beraber dolaşıyodunuz demek :) bu akşam forumun ve meydanın oralarda olacağım, bulamasam da illa ki karşılaşırım sizle, zaten her akşam görüyorum ilginç bi şekilde :D dün de talastaydınız mesela :DD görüşmek üzere :)

merhaba kayserili arkadaşlar. Ben bisiklet alacam ama nerden alacam hangi bisikletçi iyi, yardımcı olur hiç bilmiyorum. Kayseri esnafınıda düşününce bir bilene soruyum dedim. carraro 904 veya salcano city sport alacam bu bisikletleri nerde bulabilirim acaba.

Arkadaşlar merhabalar...

Talas'ta profesyonel bir bisiklet ustası var mıdır önerebileceğiniz?

@sami06

Özkayalara uğramanı tavsiye ederim.Alışveriş yapsan da yapmasan da her türlü yardımcı olurlar.Yeri de tramvay alpaslan durağının karşısındaki sokakta.

Her perşembe olduğu gibi bu perşembe akşamıda pedallamaya devamm ediyoruz...
güzergah olarak : üniversite yolu üzerinden talas mevkii pedallayıp geleceğiz

NOT: KASK VE IŞIKLANDIRMALARINIZI LÜTFEN UNUTMAYINIZ

TOPLANMA YERİ: Özkayalar Spor
Toplanma saati: 19:30
adres:mimarsinan mah/ tarsus cad/54/A KOCASİNAN / KAYSERİ (fevzi çakmak lisesi karşısı)

Antalya Persembe Aksamı Bısıkletcılerı ve Salı Performans grubunun baslatmıs oldugu kan bagısına Kayseri PAB olarak tam destek vermekteyız ..

BULUSMA YERIMIZ: Cumhuriyet Meydanı Tokyat yanı KIZILAY KAN MERKEZİ

SAAT 19.00

Perşembe akşamı turu çok güzel başladı fakat çok ıslak bitti. Sırf ayakkabımdan bile 0.5 pet şişelik su boşalttım

Merhabalar.
Kayseride orta performansta limitleri zorlayarak pedal ceviriyoruz. yaklaşık 1 ayda 8-9 tur düzenledik. soguk havalara inat cevirmeye devam ediyoruz. kayseriden bisiklet sevdalılarını grubumuza bekleriz.
www.fb.com/kayseribisiklet

selamlar Kayseride seri bisiklet sürmek limitleri zorlamak isterseniz grubumuza beklerim

Arkadaşım Bedir bende sana katılıyorum. bisikletimle nerden baksan 11-12 senelik arkadaşlığımız var fakat gezecek pek arkadaşım olmadı bende bodruma attım tam 6-7 senedir el sürmedim ama bu yaz yaptırdım şimdi tekrar yoldaş ama sağlam bi yoldaş arıyorum yaz günlerinde gezebileceğim. irtibata geçersek ii olur kardeşim

bu kulübe üye olma, gelişmelerden haberdar olma, aktivitelere katılma gibi şeyleri nasıl takip edebileceğiz?
@acca

Face den kayseri güvenli bisiklet turları diye aratın. Mehmet beyin bisiklet mağazasıda kayseri forum un M.K.P bulvarına bakan karşı yönünde

Geri