Scudo Sports

Kayseri performans bisikletcileri

benim katılıp yapacağımdan değil aslında da ki benim bacaklarım performansı pek kaldırmaz ben daha yavaş seyahat edeceklerdenim :) yinede kayseri de bisikletle ilgili birşeylerin olmasını isterim. ben 2-3 sene önce falan kask ve eldivenle bisiklet sürerken etrafta neredeyse hiç benim gibi bisikletli görmezdim, askere gidip geldim ve şimdilerde tek tük görüyorum seviniyorum, ilginç bir şekilde mutlu oluyorum :)

Scudo
Merhabalar :)

yüksek performansa benim ne bacaklar dayanır nede kaslarım :) hazır kayseriden bisikletçi arkadaşları bulmuşken birkaç bişey sormak istiyorum :)

Eldiven- Kask- Gözlük gibi ekipmanlar almak istiyorum . internetten alamam. bildiğiniz tanıdıgınız dükkan mağaza varmı bu ekipmanları temin edebileceğim ? :)

iyi forumlar

mehmet sunu dostum...
topiğe selam istanbuldan,
evet hareket var burada , belli olmaz tası tarağı toplayacağım, istanbul dışına çıkacağım ve yeni bir yer bulacağım bura demre olacak, büyük ihtimal ,ama daha var kayseri -demre arası epey vardır gerçi ama antalyada senle buluşabiliriz bana demreden 144 km yazmakta güneye yerleşince aradaki mesafe azalacak istanbul etaplarını yedik bitirdik sıra demre -kaş, doğuda antalya tarafları var oralarıda bi ele geçireyim ..evet bu forum devam ettikçe biz haberleşmeye devam edeceğiz..

@Kudret Kurtcebe

Sevgili kudret abi sen terk etmemelisin. gemiyi en son terk edecek adam sen olmalısın. Hatta sana gemi batarken titanic' in kaptanı Smith gibi onurlu bir ölüm uygun düşer. Bu forumda pek çok kişi bisikleti senin anlatımın ile sevdi. Performans turları senden soruldu. Sen farkındamısın bilmiyorum ama mücadele azmi ve yaşam sevinci veriyorsun. Seni yine bu forumda 10 yıl sonra 20 yıl sonra delikanlı halinle yokuşları tırmanırken, milleti ateşlerken görmeyi umuyoruz. Herkes gidebilir ama sen asla. Sen yapayalnız dahi olsan tüm gücünle dimdik ayakta kalmalısın.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Evet Gelsin turlar :)
Kayseride biraz daha hareketliliğe ihtiyacımız var.
Tur organizasyonları varsa katılmak isterim.

Kayseri de teknik ağırlıklı parkur arıyoruz. Bildiğiniz rotaları bizimle paylaşırsanız sevinirim :)

Bende kültür turlarını pek sevmiyorum tam ısınmışken durmak beni bitiriyor.Çok yüksek olmasada performanslı sürüş tercihimdir .

selam arkadaşlar, kayseri'de haftada 1-2 gün 15-20 km ile başlayıp yavaş yavaş arttırarak ufak çaplı sürüşler yapmak istiyorum. bana arkadaşlık etmek isteyenler olur mu?

Geri