Kayıp!!! TREK - 4300 Disk 19.5''

tito

Aktif Üye
Kayıt
5 Mayıs 2005
Mesaj
100
Tepki
47
Şehir
çiftehavuzlar-kadıköy
:boese157: hâlâ çalındı demek istemiyorum... :( ancak bilenler bilir: aylardır bir kaç kere; gerek komple gerek sadece kadrosunu satmak üzere, forumun 2. el bölümüne ilanlarını koyduğum bisikletimi, 10 aralık cumartesi günü sabah saat 07:00 - 08:00 arasında (tahmin ediyorum) en son bıraktığım yerde bulamadım. kilidinin kesilmiş olması olasılığı var. zira anahtarlar sadece bende ve annemde bulunuyordu.

:eek: ve hâlâ, yıllar önce (1986) kaybolan (çalınan) bisikletimin 3 ay gibi bir zaman sonra getirildiği akşam olduğu gibi, bu bisikletimin de geri getirileceğine dair inancım tam.

bu konuda yardım biraz zor gibi. yani şasi numarası gibi bir şey de yoktur ki kadrolarda. yoksa vardır da ben mi bilmiyorum... her neyse... ancak ben sadece bizim civara haber saldım, ola ki rastlanırsa diye... bana, bisikletimi bulabilmem için yapabileceğim başka şeyler varsa, önermeniz çok makbule geçecektir..

teşekkür.
(bisikletlerinizi göz açıp kapama zamanı kadar bile başıboş bırakmayınız benim gibi!)
 
Scudo

eYa

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Mayıs 2005
Mesaj
1.267
Tepki
781
Şehir
Eskişehir & Didim
Kaybolmadan önceki akşam kadroyu almak için anlaşmıştık ismail abimle, ama nasip işte :( Çok üzüldüm... İnşallah bulunur.

Şasi numarası bianchilerde bile var abi ! Faturasına da yazıyorlar. Genelde orta göbeğin altında kadroda yazıyor !!!

Sonra buraya net resimlerini koyarsan daha etkili olur. Diğer önemli bir konuda ulaşabildiğin bisikletçilere (ikinci el malzeme alan dükkanlara) bir iki resim, şasi no ile durumu anlatan ilan tarzı bişi bırakırsan yardımcı olur...

Tekrar geçmiş olsun. İnşallah bulunur...
 

Murat CER

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Ekim 2004
Mesaj
2.047
Tepki
1.134



öncelikle çok geçmiş olsun.inşallah yakın zamanda bi şekilde geri döner size..

bisikletlerde kadro numaraları vardır ve bisiklet satışında faturaya bu numara da yazılır.yani cep telefonu imei gibi...eğer faturayı bulma imkanınız varsa polise ihbarda bulunurken dayanak olarak faturayı ve kadro numarasını kullanabilirsiniz.aksi halde bisikletin size ait olduğunu -evrakta- ispatlamak imkansız gibi...dayanaksız çalıntı ihbarı da ne kadar etkili olur bilinmez..
 

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Eylül 2004
Mesaj
1.387
Tepki
2.153
Şehir
İstanbul


Umarım bisikletin bulunur..Çok üzücü bir durum biliyorum..

Arkadaşlar şasi numarası diye bir şey tabii ki var.. Ama bu faturaya yazılır diye bir kural yok. (Maliye açısından böyle bir zorunluluk yok) Ama bisikletle verilen kitapçıkta kadro numarasını not etmek için bir yer olur genelde.. Yani sonuç olarak faturada yazmıyor olsa bile bu numaranın bir yerlere not edilmesinde fayda var arkadaşlar..(Tabii isterseniz fatura üzerine de not edebilirsiniz)
 

duyguny

Forum Demirbaşı
Kayıt
15 Mart 2005
Mesaj
595
Tepki
120
Şehir
Bostancı
benimde başıma geldiği için durumu anlayabiliyorum umarım tekrardan kawuşursun...
geçmiş olsun...