:boese157: hâlâ çalındı demek istemiyorum...
ancak bilenler bilir: aylardır bir kaç kere; gerek komple gerek sadece kadrosunu satmak üzere, forumun 2. el bölümüne ilanlarını koyduğum bisikletimi, 10 aralık cumartesi günü sabah saat 07:00 - 08:00 arasında (tahmin ediyorum) en son bıraktığım yerde bulamadım. kilidinin kesilmiş olması olasılığı var. zira anahtarlar sadece bende ve annemde bulunuyordu.
ve hâlâ, yıllar önce (1986) kaybolan (çalınan) bisikletimin 3 ay gibi bir zaman sonra getirildiği akşam olduğu gibi, bu bisikletimin de geri getirileceğine dair inancım tam.
bu konuda yardım biraz zor gibi. yani şasi numarası gibi bir şey de yoktur ki kadrolarda. yoksa vardır da ben mi bilmiyorum... her neyse... ancak ben sadece bizim civara haber saldım, ola ki rastlanırsa diye... bana, bisikletimi bulabilmem için yapabileceğim başka şeyler varsa, önermeniz çok makbule geçecektir..
teşekkür.
(bisikletlerinizi göz açıp kapama zamanı kadar bile başıboş bırakmayınız benim gibi!)
bu konuda yardım biraz zor gibi. yani şasi numarası gibi bir şey de yoktur ki kadrolarda. yoksa vardır da ben mi bilmiyorum... her neyse... ancak ben sadece bizim civara haber saldım, ola ki rastlanırsa diye... bana, bisikletimi bulabilmem için yapabileceğim başka şeyler varsa, önermeniz çok makbule geçecektir..
teşekkür.
(bisikletlerinizi göz açıp kapama zamanı kadar bile başıboş bırakmayınız benim gibi!)