allah nasip ederse fuardan sonra belgrad ormanına gitmeyi planlıyorum. yaklaşık 30 kilometre ama yolu kaybetmekten korkuyorum. daha önce giden veya gidecek olan varsa beraber gitmek isterim
bahçeköye gitmiştim kayaşehirden. arnavutköy habibler yoluna çıkıp oradan prinççi köyüne gitmek gerekiyor. daha sonra kemerburgaza çıkıyorsunuz zaten. ordan sonrasını bilmiyoruım ancak bahçeköye giderken orman içinden resmen "kaymak" gibi bir asfalt var. direk belgrad ormanının içinden geçiyor.
Merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım kayeşehir 5.bölgede oturuyorum Kron xc 250 iki tekerim var
tanışmak isterim ,vakit buldukça her türlü organizasyona varım
arkadaşlar benide sayın
şamlar köyü mesire alanı karşısında oturuyorum,
zaman buldukça kayaşehir ve arnavutköy üzerine seferler düzenliyorum beyaz küheylanımla
ama şimdilik tek başıma,
karşılaşan olursa (beyaz orbea tur bisikleti üzerinde,sarı kasklı) sorgusuz yolumu kesebilir,
asude tempoma ayak uydurabilecek arkadaşlarla yakın ve orta mesafeli turlar düzenleyebiliriz
enkısa zamanda karşılaşmak üzere....
slm. gezi olursa haftasonu bende katılabilirim.buradan yada faceden haberleşiriz arkadaşlar.ama bi srun nvar hangi bisikleti alacağıma hala karar veremedim
Asli da bnde yeniyim işyerinde ustanın heveslendirmesiyle bendeki sigarayı bırakma isteğiyle bir bisiklet sahibi oldum,bianchi touring 713 sahibi oluverdim Hergün sular vadisinede geliyorum en son 52 km yaptım uzun yolu seviyorum
Başakşehir bölgesinde oturanlara duyrulunur